Friday, January 29, 2010

Comelnya ... Sweetnya~

Currently MODE :
Single..
*of course walaupun org kate nak bertunang? huk3 org lebih tahu dari cikja pelik betul*
Lurus..
*sumenya nak jadi baik.. sampai org rimas*
Suka benda comel..
suka perkara comel..
suka perkara romantis..
suka Blogger Boy...
suka kat B.. (Budi Blogger Boy sampai terasa nak jadi Blogger Girl)
suka.........
saya nak suka semua benda sbb skrang i hate one thing yg tahap menyampah sampai tak nak tgk dah... nama dia pun saya dah tahap meluat~
tgh2 hate something ni...
suka kalu org buat benda2 comel nie...
motif????
untuk pujuk ati... T___T
bila nak dapat org yang bley pujuk ati nie???

kenapa asyik dpat menda tak best nie?

eh awk... kat mane tu eh?

3 org Komen-mengomen:

yonna on 29 January, 2010 said...

Budi tu mmg coolest guy lah tgk dia. sebab tu jatuh hati gila tgk hhaha

_ciK ja_ on 29 January, 2010 said...

huhuhu...
i hope to find that type of guy.. cewah..
T____T nanes betul

. z a w a n i . on 30 January, 2010 said...

apakah??

 

Friends