Sunday, January 10, 2010

kamu Jangan pergi jauh2

dah berbulan dah saya tak update..
sbb many thing happen n happen.. n still happen..
so kekangan masa tu terlampaulah membatasi..
lagipun.. privasi kureng skrang....
masa terluang aku.. lebih kepada facebooking...
dan mcm2lah kerja diluar dunia cyber nie...
dan sgt lah rindu dgn dunia ini..
dunia yg saya cuma kenal org melalui id
tanpa kenal kita hadirkan sebuah hubungan bernama kwn..
sungguh best...
miss it very much...
skrang gossip di alam cyber nie pun.. 2-3 hari baru dapt tahu..
yolah diorg gossip guna twitter...
waaa sya tak guna twitter ar babe... ape ar korang sampai ati.. :(

org kate
dah tua sbb tu takde idea nak tulis blog...
:sleepy:
cikja kate..
lor ramai kot yg lebih tua dari cikja yg beblogging.. relax je..

.... hahha.. so azam baru? nak ke buat tribute????
waaa tak buat tribute lagikan??? ish2 mesti2... tapi sabarlah.. bagi.. saya settle dulu keje2 yg makin2 lama makin byk.. fuh..
:sleep:
p.s: dia dah berpunya.. tapi napa sy dah tak sedih~ huhuhu... :pompom:
sy dah lama let him go... :) so just let him go..
:pompom:
happy for him..
:kiss:

2 org Komen-mengomen:

tagskie on 16 January, 2010 said...

hi.. just dropping by here... have a nice day! http://kantahanan.blogspot.com/

queenlyana on 25 January, 2010 said...

cik ja tersayang dan dirindui...!!! walaupun I jarang on9.. tapi i tetap ingat you tau...!!!

miss u sis..!

 

Friends