Sunday, January 31, 2010

kerana fahrin ahmad

5
kalu anda semua.. baca facebook saya.. mesti dah tahu.. arni adalah ari mengejar fahrin.. yelah...
rase nak nyanyi je kat fahrin lagu nie...

" I'm your biggest fan,I'll follow u until u Love ME"
:bye:

mula2 mcm nak tgk dari jauh je... mcm seblum2 nie..
jumpa DIDDY AF & Nabil Mentor... .(tgk dari bwh pentas je... so ingat nak wat camtu gak ar)..
so dah siap2 camera mode on.. nak amik gmbr dari kejauhan je..
walhal org takdelah ramaipun.. tapi akukan gedik..
takmau amik gmbr dekat2 lepas tu terjumpa lah minah chokilala nie..
so mcm jeles giler dia ley amik gmbr ngan Fahrin..
dok2 pikir pikir pikir pikir..
tolak tolak...

tup ok jom amik gmbr..
kalu nak amik gmbr kenalah beli garnier men tu..
ok aku pun men capai jelah...
ok beli tup2 kat cashier tgk..

cik ara: wei 11 ringgit je tu...
cikja: bagus lah sebelas ringgit takdelah mhal sangt..
(selambanya cikja sbb tak tahu yg sebnrnya kena 15ringgit)

cikara: mane ley kena 15 ringgit..
cikja: ala... mahal lah.. mane mampu!!!!!. takyah lah amik gmbr
(sbb aku dah mcm argghh membzir sapa nak guna?)

cikara: takkira2 beli gak beli gak...
pembantu jualan : abis kak nak beli yg mane?
cikja: ala2 bagi jelah paper.. asal lebih 15 ringgit...cepat3
(mase tu aku punya gelbah tak hengatlah)
then sy bayar2 then panggil mak... nak amik gmbr ngan fahrin...
lawak giler.. sanggup tu membazir mcm tu sekali kerana fahrin ahmad..
*sebnrnya pasal cik ara gedik nau nak amik gmbr ngan FA*

tapi ntah punya tak keruan.. tak sempat salam FA T___T
ok takpe len kali jelah.. semoga jumpa lagi....

bagi cikja...
dia.. takdelah tinggi sgt..
tinggi black gagak je ..
takpun tinggi enzul tinggi sikit..
tinggi enyazid tapi kurus.. dah tegap.. hahah
tinggi2 abg saya je..
kurus je... takdelah tough sgt..
tapi ape2 pun bley buat saya.. tak keruan lah.. owh!
dan saya tak ckp paperpun.. cuma senyum je..
hahahhaahahha... sengal tak?

Noted fahrin.... walaupunorg kate awak kaki pukul panas baran saya tak kesah..
jadi pinang lah saya =P awk pun dah jumpa mak sayakan? dia baik je..

Friday, January 29, 2010

Comelnya ... Sweetnya~

3
Currently MODE :
Single..
*of course walaupun org kate nak bertunang? huk3 org lebih tahu dari cikja pelik betul*
Lurus..
*sumenya nak jadi baik.. sampai org rimas*
Suka benda comel..
suka perkara comel..
suka perkara romantis..
suka Blogger Boy...
suka kat B.. (Budi Blogger Boy sampai terasa nak jadi Blogger Girl)
suka.........
saya nak suka semua benda sbb skrang i hate one thing yg tahap menyampah sampai tak nak tgk dah... nama dia pun saya dah tahap meluat~
tgh2 hate something ni...
suka kalu org buat benda2 comel nie...
motif????
untuk pujuk ati... T___T
bila nak dapat org yang bley pujuk ati nie???

kenapa asyik dpat menda tak best nie?

eh awk... kat mane tu eh?

Wednesday, January 27, 2010

kecewa

0
kecewa? sbb?
baru nak cerita pasal flashback tahun 2009...
*sbb terlalu byk berfikir sy nak buat benda yang saya suka malam ni*

awal tahun lepas terjadilah beberapa kejadian yang membanggakan saya..

1- grad ujian memandu

2- grad degree..( tak buat cerita pun pasal ni)...

tu 2 benda yg sgt dibanggakan.. sepanjang awl tahun lepas..

then pertghan tahun tu...

1- dapt keje yeah!

2- dapat beli laptop baru

3- bawak kereta first tymer


akhir thun?
haha.. dah tak byk update blog..
dah byk layan jiwa.. dah byk keje.. hahaha..

ok so end of this year semuanya berjalan seperti biasalah.. nak len kebendanya..
yg penting.. menyambut tahun baru sebagai..
single no skandal no part time lover..
*rase sgt loser*
hahha.. biarlah.. sbb malas nak layn bek
layan kerja yg ntah paper tu.. sampai sakit jiwa pikirkan...
jadi kurus sebentar lepas gemuk balik
T____T

last year suka dan duka ber silih ganti..
dan this year plak... akan bertambh + tambh.. sibuk..
T_____T

pls say.. i love my job.. T___T


* ok sok kita buat pasal azam baru plak ya?*

Sunday, January 10, 2010

kamu Jangan pergi jauh2

2
dah berbulan dah saya tak update..
sbb many thing happen n happen.. n still happen..
so kekangan masa tu terlampaulah membatasi..
lagipun.. privasi kureng skrang....
masa terluang aku.. lebih kepada facebooking...
dan mcm2lah kerja diluar dunia cyber nie...
dan sgt lah rindu dgn dunia ini..
dunia yg saya cuma kenal org melalui id
tanpa kenal kita hadirkan sebuah hubungan bernama kwn..
sungguh best...
miss it very much...
skrang gossip di alam cyber nie pun.. 2-3 hari baru dapt tahu..
yolah diorg gossip guna twitter...
waaa sya tak guna twitter ar babe... ape ar korang sampai ati.. :(

org kate
dah tua sbb tu takde idea nak tulis blog...
:sleepy:
cikja kate..
lor ramai kot yg lebih tua dari cikja yg beblogging.. relax je..

.... hahha.. so azam baru? nak ke buat tribute????
waaa tak buat tribute lagikan??? ish2 mesti2... tapi sabarlah.. bagi.. saya settle dulu keje2 yg makin2 lama makin byk.. fuh..
:sleep:
p.s: dia dah berpunya.. tapi napa sy dah tak sedih~ huhuhu... :pompom:
sy dah lama let him go... :) so just let him go..
:pompom:
happy for him..
:kiss:

 

Friends