Tuesday, April 29, 2008

KErjA????...

2
ermm..
aku nak kije ape lah nie wei...
aduh2...
tadi ushar2lah... laman web.. tempat yg akan aku praktikal...
Argghhhh... sakit jiwa lah plak...
Yelah.. tak tau nak kije bahagian mane...
sebagai quantitative student mcm aku...
rase macam tak tau nak pilih mcm mane...
ari tu.. akak tu kol tnya nak aku keje bahagian mane pun... aku bleh... ter gagap2...
i think.. ok lah kalu dia masukkan aku bahagian penilai harta.. kekekke...
sbb aku rase tak bleh duduklah bahagian kewangan tu... nanti nak bwat report camne...
aku cari bahagiaan pengurusan sampah tak de plak...
yang penting aku kena cari jabatan yg sut dgn proposal aku nanti..
bukan pe senang nak carik maklumat.. kekeke...
i wish everything will fine... :((...






bakal tempat kerja aku...
p/s: onething yg aku suka tempat nie ialah... sebelah jaya jusco.. yg ade makanan best2... i love it..

Saturday, April 26, 2008

CounTdOWn~

0
tak sampai sebuulan.. aku dah bergelar.. lepasan Universiti...
heheheh... seram tu wei... lepas nie.. dah tak bleh dah ckp... kepoh2 dari UtAra~.. tagline dah kena Ubah... kekekek... :)

22 DAys TO go~
tak SabarNYER~

EpisODe TriBute 1

0
Sebenrnye.. Si R nie aku Kenal dia sbb adik fasi aku... lain dgn adik2 fasi aku yg lain.. dia dah merangkap sbagai bestfriend dah skrang... kalu bosan sure cari dia...(kutuk2 dia sikiT baru ar hilang BOSan)... kekekek... memandangkan kiteorg nie Bestfriend.. So masalah dia dah JAdi sebahagian Daripada masalah Idup aku gak... KAdang2 aku tension gak... tapi nak bwat camne.. dia memang suka cite kat aku*** ye ke??? ke sbb aku kepoh nak tau????*** tak de hal... dia nak cite... ikut dia lah kan... kisah dia ber mula ginie.. tersebut lah kisah(buat gaya syair).. hehehe.. melalutlah... ok2 serius.... dia kenal ngan si Y dia PC fair kolej aku...dari situ lah.. kenal2... tu je aku tau.. lepas tu kaple...( aku dah lupalah camne dia kaple).. nanti aku tnya dia balik... tapi memang declare lah... kejadian tu berlaku 2thun yg lalu... .. nak jadikan cerita.. si R nie... memang lah syg giler kat Si Y.. sampai aku naik heran + menyampah ( tak de niat nak jeles pun)... tapi sbb budak tu... selalu je menyakitkan ati... last2 aku jugak yg kena dgr... korang tak kesian ke kat aku nie???... aku ingt lagi time dia first2 gaduh besar... mase tu sbb dia ckp lelaki nie tak bleh di percayai... then s R nie pun cakp tak semua lelaki mcm tu.. then si R kate lah kalu lelaki tak bleh dipercayi.. nape Kak si Y dan Abg ipar Dia idup bahagia je... then terase... (aku pun pelik... tapi tu yang si R cite kat aku... lantak diorg lah kan....) lepas ungkit2 kisah2... si R nie ade perempuan lainlah... gitu ginie... lepas tu.. mase tu.. aku dah kate dah kat dia clash je... sbb buat pe tunggu sampai jadi barah.. memang gaduh mcm dah tak jalan penyelesaian.. tak lama lepas tu aku tgk dia dah pi kuar jogging.. same2... wTH... aku dah mula naik geram dan meluat... tapi sabar jelah.. setip kali aku kate jahat.. si R akan kate.. tak delah.. awek dia bek...**semayang 5 waktu.. ok fine... aku tau aku nie tak lah bek sgt... subuh pun slalu je langgar.. tak selalu pakai handshock.. tak pakai stokin... so what kalu org mcm tu tak bek ke??... geram2 lah mase tu.. tapi sabar jelah....

p/s.... oklah bersmbung lagi nanti.. sbb nak naik.. bca buku.. exam nie weii.. maybe dlm 2 week baru smbung lagi cite nie... kekekeke.. :)

TuKAr LAgi~

1
Dlm mase 3 hari ke?? erk.. lupa dah..
aku dah tukar byk2 layout... kekek..
rambang mata betulll...
si*t je kan??..
sib bek... tak regular reader.. kalut tak sure dah pening dah dia...
kekekek..
sbb memndang tak de regular reader...
aku punya suka lah nak wat cam ne... kekeke...
bak kata Si R aku nie.. tak tetap pendiriAn... kekeke..
betullah tu...
Cepat Betul Bosan..~
Alamak~......
ada yg lagi lawa...
camne nie????...
arggh...
lain kali ar..
aku dah penat dah nak wat widget tu lagi...
kekekek..
sah rambang betul mata aku....
******************biar aku padam website tu**************
sudah.. aduh giler aku...
sbnrnyer.. aku nak story mory ari nie...
tapi tak tau nak mula dari mane...
dah ar ayat aku tunggang terbalik sekrang nie...
mase entry sblum2 nie ade crita pasal si R dan Si Y kan???...
sbnrnyer aku nak sambung episode crita tu.. tapi... nanti aku bwat entry lain lah... pasal EpiSode Cinta Si R dan Si Y... tribute to My BesfrIEnd @ EX Adik FAsi AKu... kekekeke...

Thursday, April 24, 2008

LaYOUT BAru~

0
Sekarang nie memang waktu tukar LAyoUT agaknyer.. kkekeke.. tapi puas ati aku dapt tukar laYoUT... tp yg tak bestnyer.. dah takleh KOmen dah... aduh2.. nape ya???.. oklah nanti sok update.. nie nak antau BB kat dayah semula.. dah buat mcm hak sendri dah nie.. tak tau malu Betul...
tak lawakan???
sok tukar len...
yg nie pun entah yg ke berapa kali tukar...
keekkekeke
** BB= Broadband... keekeke

Tuesday, April 15, 2008

boSan2

0
malam nie...
guna BB dayah.. kekek..
saje nak berfoya**tak sedar diri nak exam**
tapi pe nak bwat..
saje nak release tension..

nie Video member ku bwat saje publish kat sinie...
untuk hiburan semata2

video

Sunday, April 13, 2008

....update Me....

0



salam~.....

~semua Asemen.. almost done~ Tggal... Focas ngan Kp je yg tak antau lagi....~ maybe by this tuesday... dah bleh consentrate ngan exam... peh... tak de study week pun sem nie... rasenyer semuanyer berjalan begitu pantas... yelah... tup2... dah nak final 20hb nie.. this coming sunday... arggghhh.. tension nye..

~final Start dgn Asas Keusahawan~20hb lepas tu Sistem MAklumat dan Pmbuatan Keputusan~ 23hb lepas tu Multivariater~ 3hb5 Next Kp 10hb5 lepas tu~ focas 12hb5 lepas Tu ~ Quality Control~ 15hb5~......

lepas tu je tamat lah aku bergelar sebagai mahasiswa UUM... insyaAllah... pastikan berjaya... takut sgt2.. rupa2nyer jadi budak last sem nie lagi menakutkan.... so.. kalu takut je.. takleh kate pe gak.... maghilah study2.. kekekkekek.......

p/s: doakan kejayaan aku~... ~baru lepas antau borang semak khusus~

Tuesday, April 8, 2008

~SmS MAnIA~

0
kerja aku sejak aku buka mata tadi..
adalah.
msg semua org...
kekekeke..
sbb nak abis kan
super saver yg 1500sms=rm1...
bagai nak giler msg org..
kekekek..
sapa2 yg terkena spam aku..
harap maaf...
hehehhe..
kalu korang bals tnya2..
pun akan ku jawab panjang2..
kekekek...
sbb aku perlu abis kan benda tu hari nie...
sblum 6 ptg..
sgt sakit jiwa..
sat gi akan mula balik aku membuat spam..
yelah sbgai seorg yg single..
aku nie..
tak de sapa nak msg..
so..
aku pun pe lagi..
forward lah msg kat korang2..
harap korang faham...
kekekke..
aku tak nak rugi 3 ringgit..
kekekeke..
:P

Monday, April 7, 2008

~Mak baba Gi UmrAH~...

0

sOk MAk NGan Baba Gi UmrAH~...

TApi Aku TAk SemPT Pun NAk BAlik... Sbbb..

1)Asemen tak siap laGi.. Aku Tension Gile bila nak aBis~

2) MAk TAk BAgI BALik~

3) JAuh Tu MElakA dAN KEdAH~

4) NAk ExAm Dah~

5) MAk TAk BAgi..

..... dan yg penting tak pe... 3G kan Ade... kekeke....

.... semoGA perJAlanan MAk NGAn BAba Di reDHAi....

...Amin...

LuV bOtH OF U MUahX~...

p/s:... tuk yg post seblum nie.. nanti lah aku smbung sedih2.. skrang nie.. tido pun terhad.. hehehe..~

Saturday, April 5, 2008

yesterday~

3
tiba2 sgt sedih bila terbaca blogaku yg lama2...
aku baru admit yg "yes i really love him like hell".. that why aku tak de pakwe lagi selepas dia......
segala ape yg aku tulis kat blog aku nie...
memang really meaning.. hehhehe
kepada my ex~... i love U (i think So)...
hahahahha... carzy me.. hahahahaha...
dia mungkin dah berpunya skrang.. so ... just forget it.. hahahah...:P

p/s: ini hnyalah mainan perasaan... tak de ke mengena antara hidup atau pun mati atau pun menyentuh perasaan sesiapa.. sekadar mainan jiwa kacau yang single..

Wednesday, April 2, 2008

GhosT Series~

1



CeriTa AnTu MAlaySia Series Yang aku RAse Ok lAh... TAk nGArUt sagt.. Dan TAk TAkut...suka2... kkekeke.. :P LUV It... Im a BiggISet Fan of Zack IMRan...
jom TGk2 RAmai2 kat 8tv.com.my... jom2..


p/s tak leh cite lebih... banyk kije.. nak blah dah.. bye2...
 

Friends