Thursday, May 29, 2008

pening laGi~

0
wah!!..
terpaksa buat pilihan...
tak suka betul kena buat kos lepas...
ape2 pun.. harap2 pilihan aku nie yg terbaik.. AMIN~..





Notapipi: Not In mood nak tulis pepanjang.. dah ar pening nie :( .. sblum tdo nak layan sinderalla smlm.. tak dpt tgk.. ade kenduri... sblum tu nak kongsi sesuatu...


Mak LAng N Najmi~

video
Najmi Kiut Nyanyi.. LuV U to NAjmi~


that all.. gudnite~
cayalah~

Tuesday, May 27, 2008

CaYA LAh~

2
credit to luckystar(nubhan fan)

wah~
terrajin plak update arinie..
saje nak story sikit..
nubhan~..
skrang addict with nubhan..
tak taulah nape..
dulu.. tak de lah gemar sgt ngan budak sorg nie..
tapi sejak tgk diari AF..
ok gak budak nie..
dulu minat kat riz..
TaPi.. tak tau nape bleh beralih ke araH plak..
kekekke..
MinT kalu tak Undi.. tak leh lah kan..
so.. aku memng undi.. byk2 plajar Af..
aku undi dia pling bayk.. 5 kali.. kekekek..
saje.. lagi pun celcom aku baru topup..
dan celcom adelah no yang aku jarang msg ngan org.. so..
tulah kaedah aku mengabiskan topup ku..
lain2 AF..

AF 1 - KHai( pakai hp kakak ku sekali..)
AF 2 - Zahid(sekali)
AF 3 - Diddy ( tapi dia terkeluar plak..)
AF 4 - tak minat sape2...
AF 5 - Pun tak minat sape2..
Af 6 - NUbhAn (5kali)

persamaan Nubhan Dan Zahid??? Oren???
nape fan club dia pilih warna oren??? aku pun tak dpt trace lagi..
tulah sejarah AF aku.. kekekke..
sangka tak??
sejak malam semalam hingga ke hari nie..
kalu bukak google je.. search nama NUbhan..
"ate kome nie dah giler ke??" berkate pada diri sendri..
hehehe.. mungkin sbb tak de kije..
kekkeke.. mungkin sbb aku suka lagu mase final tu..
sbb memang feeling abislah..
tapi aku mcm nielah.. kalu minat tak delah fanatik sgt..
ok2 je.. tapi nk jugak tgk nubhan live.. mesti tinggikan..
aku dah ar suka org tinggi2 nie..
sbb aku tinggi (170++) ++ tu ape?? bersama2 kasut tinggi..
kekekkeke..
tapi aku cuma berani tgk dia dari jauh jelah..
yelah.. aku nie pemalu.. kekeke.. "whatever"

pe lagi???.. sok kenduri umah aku.. jemput lah semua dtg..
ari nie abg aku balik.. so besok terjwab segala persoalan tentang praktikal..*hope So*
tadi abg aku balik.. mcm nak sambut peguam pulau batu putih balik... makn2 bagai..
maklumlah anak lelaki sorang.. baru 9hari pergi melawat eropah.. kalu kena duduk sane 2-3bulan.. agak2 siap pasang kemah jamuan...
kekekke... tapi dapat baju amstermdam.. mcm tu ek eja dia?? entahlah2..
k lah nak tido.. dah lmbt nie.. hehehhe.. bye2...







notapipi: mesti peningkan spae2 yg baca blog aku nie?? tak konsisten langsung.. alah mals nak amik gmbr kat labtop lain.. untuk pengetahuan UMUM.. sy menggunakan 3 labtop.. so.. kadang2 crita yang aku nak crita tu.. gmbrnyer tak de dlm labtop yng di guna.. so terpaksa crita lain kali..hehhehe.. harp maaf2.. so jumpa lagi.. :)

Saturday, May 24, 2008

WAh!!

1
:ahaha: helloo... wah!! tajuk gempak.. sebenarnyer tak de pe.. saje je
ari nie sgt happy..
sobab.. setgh hari arini pi berjalan..
happy ke??? bleh ar sikit..
sbb bosan2...duk umah.. yelah selain memasak..
tgk tb.. main internet..
adelah benda lain ari nie yg mewarnai idup aku..
kekekek..
jalan pun tak jln mane pi beli baju raye..
peh.. puasa ganti tak bis lagi.. bleh plak pikir psal bju raya..
so beli lah kain ela 2 pasang..
kedai 2 buat sale.. so kasi angkat ...
baju raya kaler?? biru..
dah 2 thun baju raye aku kaler hijau.
so raya tahun nie.. no more green..
wah!!!..
dah ar ari nie tak de gmabr..
sbb tak da gmbar best..
selain tu.. nak pi tgk af nie..
wah!!..
jom afundi..
:okay:




nota pipi: part 2 bye UUM.. mlm sok kalu dah internet.. kalu tidak.. nanti2lah.. skrang cuti sekolah susah sikit nak pinjam broadband nie.. lagi2 abg ipar ku keje malam.. so susah lah..
kakpat nak guna..
ingat nak masuk streamyx yng wiyerless mahal tak?? ermm.. bgus tak??

Bye UUM (part 1)

2
:snow41: aduh nape aku menulis selepas au dah ngantuk nak tido.. k waktu skrang 12.04mlm or pagi? watevr.. tak kesah lah.. janiaku dah nagntuk giler.. actually.. nak story sikit pasall.. gubye UUM.. part 1 aku nak cerita pasal kotak2. yang aku pos... 6 kotak semuanya..yelah termasuk yang ara punya sekali...



antara kotak2 yang telah di pos.. bertempat di K.bank Muamalat


ara dan siti bersama kotak2
nilah troli yang meringan kan beban aku.. kekke

:sweaty:berpeluh seh angkat kotak2 nie.. bleh ter cabut pinggang..yelah dari tingkat 5 tu... ulang sekali lagi... tingkat 5... ke bawah... bygkanlah.. betapa penatnya turun naik pada malam tu.. peh2... tapi alhamdulilah semuanya slamat sampai ke rumah... no more tingkat 5... hehehhe...
tu jelah pasal kotak.. kekeke...

pasal ari nie.. tak de byk kesah nyer.. abg ku masuk tb.. sbb pi germany dgr pasal pulau batu putih tu...kekek... record bagai..ade lah 2 3 kali je kuar.. ermm.. biasalah anak lelaki sorang special sikit.. kekekeke... aku sok kalu masuk tb pun bapak aku wat gitu gak.. tapi tak masuk je lagi.. nanti lah.. kekekek..
watever... mak aku kate aku n ara tak same macam abg n kak aku.. kami nie mcm anak org kaya.. komplen bagai.. ermmm.. mak kalu dah tak nmpk sut kat mata.. mestilah nak kena komplen...tapi so far.. aku komplen pun.. aku pakai je.. sbb mak kate tak bek ikut org.. kite lain.. kite mane mampu nak beli mahal2.. alah tak kesah pun mahal ke murah ke.. asal nmpk selessa mata memandang dah kire ok... opsss.. terlebih sudah.. nanti adelah org tu nak panjangkan benda nie ke mak.. kekekeke.. :ha?: ape2 jelah...k lah dah ngantuk sgt2.. sok crita lain.. bye2..

:sleep:
gudnite



notapipi: sok nak beli sandal.. kekekek.. tu je

Thursday, May 22, 2008

GloRy2 Man UniTED

0
:hi:elo malaysia... first of all... Glory2 mAn United...:blush: hehehe..
ok aku bukan lah seorg yg minat bola...
tapi ari nie... terlalu lah terinfluence...
t v radio blog fs... semua dok crita pasal man united menang semlm.. kekkek.
ape2 jelah.. tapi k gak.. glory2 man united.. yelahkan..
kelakar jugak tgk bila penyokong chelsea mcm tak nak ngaku yg dia kalah:bringiton:..
kekkeke...:ahaha:
moral of the story.. takdirlah mnentukan.. kekeke..:ahaha:
sejak cuti2 bermula minggu lepas.. macam2 kije.. selain tgk tv... tu pun taklah sgt.. tapi aku suka sbb e.r dah main balik kat hallmark... aduhai sukanyer aku..
tulah mesti tgk aku..
A.F tak berapa suka sgt.. tgk konsert je nanti..
tp suka kat tagline stacy.. ALAMAK TERLEBIH suDAh... hahahha..:ahaha:
hehehe.. oklah.. tuje.. sok aku sambunk lagi..
:okay:man united tumb up:okay:

:sleep: gud nite... dgrkan lah glory2. man united.. kekekek.. kepada penyokong chelsea.. sbrjelah.. lalalalalala

Glory Man Utd.mp3 -

TarRaPPa~

0
:snow05:amcm kiut tak layout baru???... peh penat seh buat... dah ar blah dulu..
:snow07: bye2
:snow14::snow14: nie nak pi masak nie.. bye2

Wednesday, May 21, 2008

HaPpY BeSDay A.N.A.Z aka H.Y,U.U.G.A

1



wah terlebih sudah!!!...


entry nie di khaskan.. tuk.. kwn ku... seperti nama di atas..
sbb dia berharap tuk jadi king hari nie...
so di tunaikan impiannya tuk terima byk2 ucapan dari ku...
wah... siap buat entry khas tuk kamu di page ku nie..
kekekekke..
bukan pe... aku pun lama tak update blog nie.. sblum dia berkarat...
bek ku update dgn cerita kamu..
kuang2...

so terimalah....

first song~

panjang umurnye...
panjang umurnya.. serta mulia...
serta mulia.... lalalalala...

second song~

Allah selamatkan kamu...
Allah selamatkan kamu...
Allah selamatkan anaz.. Allah selamatkan KAmu..


third song~

happy besday to you..
happy besday to you..
happy besday2 happy besaday to Anaz...

lalalalalalal..
ok... amacam??? dgr tak ape yg aku nynyi???.. hope ko dgr lah.. tak pun buat2 macam dgr..
kkekekekeke


NOta KAki: rase macam nynyi tuk anak buah aku plak.. si anas aka abg... hahaha.. dah lah dia asyik tnya bila besday dia... sbb besday kak dia ngan adik dia baru2 nie.. so dia mcam yg sgt2 jeles tu... hahahaha... sabar jelah.. dok tnya bila besday dia.. kekekek.. abg2... sok kalu free cerita pasal dialah.... aduh2 dah utang byk cerita kat cnie.. nanti plan2. aku cerita.. kekekek..:D

Wednesday, May 14, 2008

M.U.N.G.K.I.N

0
asyik tukar je layout.. sbb tak jumpa yg betul2.. best dan hot.... lepas tukar layout.. widget suma lari.. aduh malas betul nak kejar... aku biar je diaorg lari dulu.. sok2 baru aku kejar.. so hari nie cuma tambah sikit2 je widget.. sbb tak de mood dan bahan... widget2 tu punya link aku dah save dlm pendrive.. tak bwk turun je.. nanti2 lah.. lagi pun aku bz sikit.. jiwa tak tenang.. masalah sblum nie.. tak selesai lagi.. rase cam nak biar ke.. let go by flow.. malas nak cara dah...
bukan pe.. kalu byk2 dicarakan.. karang lain jadi nyer.. so bek aku consetrated dgn exam besok... sok last paper.. harap sem nie.. suma paper aku lepas... (cepat2 u all suma yg baca nie pun kena doakan jugak...) amin..
lagi satu.. sok aku last kat UUM... ari tu.. byk2 sgt amik gmbr.. nanti aku balik umah baru upload kat FS and sini.. memang seronoklah.. last day kat UUM.. lepas nie ntah bila nak mai sini...
pasal pratikal.. aku update skit.. mungkin aku akan start bulan 7... mungkin dapat kat UTEM.. so UTEM tunggu kedatangan ku... mungkin Bawah selian abg aku... mungkin2 mungkin2mungkin2.. semua nyer takde kepastian lagi.. so mungkin...
ape yg pasti sok mak datang... waaa.. rindunye kat mak.. walaupun aku tau sok aku bakal di kusutkan kepala otak tuk pikir tempat praktikal.. tak pe rindulah kat mak.. asyik ckp tepon je.. lusa jumpa anak2 buah aku plak.. miss them so much2... abg kakak ana aman.. tunggu tau maklang balik.. nanti jgn lupa nyanyikan lagu tuk maklang.. kekeke.. miss2 them so much..

p/s: lawa ke layout nie???.. macam ape jekan??..

Tuesday, May 6, 2008

Bosan~

0
erm.. bertapa bosannyer hidup sebagai cik ja... ermm.. sumanye mcm tak kena je... aduh2.. 2 -3 hari nie.. baru je nak relax tak de exam.. tapi masalah bertimpa2... aku dah mula menyampah dgn masalah aku... dan aku takkn pikir msalah org cth mcm ni dan ini... bak kate budak ini tak payahlah pikir hal org pikir hal sendri sudah... ok start ari nie.. aku dah berhenti kan tenggung jawab sosial aku ke atas budak tu... biar pilah.. dia nak jadi ape... lantakla...

skrang bek aku pikir pasal aku...
tempat praktikal.. tak bagi lagi kata putus.. aduh2.. dia org nak bagi bila???... lagi 7 hari lagi aku nak blah dah.. aduh2.. sabar je.. nak amik2.. tak amik.. kate tak nak amik.. pe kebenda lah punya cite.. aku mula dah menyampah... kalu dah menyampah.. cane nak kerja kat tempat tu??.. dia org pun mcm tak berminat je.... stressnyer...( i need a break... need a hug... need someone..)... errkkk.. belum keje lagi.. aku dah rase stress sok2.. taktau lah camner...... wishh me luck.. i really needed.. hehhe...




p/s: erkk.. semoga segalanyer berlalu dgn cepat....

Monday, May 5, 2008

nek beska =))

0


kan aku ade crita yang aku tunaikan impian my memet nek beskal...
so arinie.. kite tgk gmbr lah plak ek.. gmbr 2 aku edit pakai photoshop.. errkk.. tak lawa pun buruk.. hehehehe...


nie memet ngan boy dia.... kekekek... nie kat tasik guthrie...


kembar aku...

lepas penat berbasikal..lepak sat kat tasik guhtrie... or kate ade ikan.. tapi tak nmpk pun ikannye..tido kot...kekekeke....

p/s... seronok sgt2.. skrang nie.. benda simple mcm tu pun dah bleh buat aku srnk sgt2... sbb.. aku stress... tak mau jadi besau.. susahlah...

I'm stuck...

1


pernah tak rase doing the crazy thing..
like jd org tgh kepada 2 org kaple???...
aku skrang dpt rasekan..
nape org selalu nasihat.. jgn jadi org tgh..
aku jugak yg salah last2...
aduh2... i never did again..
perkara tu takkan aku ungkit dah..
actually bukan aku nak campur sgt..
tapi dah dia dok cite2...
so aku kena lah jalankan tanggungjwab sosial..
tapi dia yg tak faham2 dgn niat baik aku..
aduh2 si r dan s y nie.. aku pelangkung karang...
korang pelik tak???..
si Y tak percaya yg si R sayang kat dia..
si R tak percaya yang si Y sayg kat dia..
tapi dua2 syg satu sama lain..
lepas tu ape aku nak buat..
i do the best that i can do...
dah dia(si Y) tak percaya.. aku nak bwat camne??...
lepas tu dia(si R) nk mara aku plak..
aku cuma nak tong dia (siR)
sbb dia nak sgt kat budak tu...
tapi...
aduh sedihnyer aku...
bodohlah kamu cik ja..
kau sebenarnyer LOSer...
arggghhh...
I'm really stuck...
aduhai... sedih lah nak nangis je...
p/s: tak faham lah.. nape susah sgt nie...

Sunday, May 4, 2008

PiNK???

0
eeeuu...
hehehe...
pinknyer..
bukan pe.. saje nak padankan dgn shoutbox aku(malas nak tukar dia punya setting semula)
tu... so jadilah..
kepinkanan.. di blog aku..
nmpk lemah lembut diri ku...
walhal...
tak de sejarah lemah lembut dlm idup aku...
aku tak tau lah kenapa...
ape lah payah sgt aku nak jadi lemah lembut...
kekekeke...
watever... i still love myself alot...
:D
******************
ok abis cite pasal layout..
ari nie.. pagi2 lagi aku dah di kerah bangun..
tuk ape??
tunai kan impian memet aku...
ape impiannyer...
pi jalan2 naik beskal dgn aku...
actually bukan aku je...
bersama2 kembar ku dan pakwe memet ku itu...
impactnyer...
first...muka ku sunburn...( nie suma sbb PKN.. aku dah tak bleh kena chya matahari dgn byk2.. kalu tak muka aku akan segera berbelang.. i hate IT~)
sbb tu aku tak suka buat aktiviti luar...
second punggung ku skit... nie suma sbb dah lama tak naik beskal...
ade amik gmbr nanti ku uploud...
bestlah.. seronok...
kekeke...
next story...
multivariat... adelah susah.. argggh....~....
tu je yg mampu ku kate kan setelah exam ari tu..
aku nie tgh kesejukan.. yelah dari pukul 12 tadi aku kije sampai kul 8 nie.. argghh... sejuk mcm duk dalm peti ais aku rase...
dah lah... blah dulu.. sok story lagi...
COUNTdOWn 10 Day To Go~
 

Friends