Monday, August 3, 2009

..suara ku berharap...



... ini khas untuk si dia yang blum ade nama dia...
setakat nie dah ade 2 lagu dah untuk beliau
tapi tuan punya diri tu blum ade lagi

so tuju khas untuk andalah..

sapa?
tu yang baca tu..
sapa2 yang baca.. saya tuju khas untuk kmu..


ok dah saya dah boley tido.. sbb blog saya dah update..


..dari budak yang lurus..


*eh2 bukan lurus.. tapi percaya yng kurang percaya*
ntahlah.. sbnarnya.. percya sbb malas nak gaduh
..hahahha..
tapi sebnarnya lurus tak mau ngaku
ermm.. sbb tu tak percaya org.. sbb diri cepat percaya..

menda nie kejap percaya kejap tak..
arrgghh.. tidolah..

5 org Komen-mengomen:

Nadia on 04 August, 2009 said...

cik ja, kite tau ape sume ni..
hihihi...

_ciK ja_ on 04 August, 2009 said...

???
menda plak nie?
hahahha...

Nadia on 04 August, 2009 said...

lepas kita ym semalam..
then cik ja post mcm ni..
dah tau dah...
hai sonoknyaaaa~~
hahaha..
ps: anything kita forward kt ym eh..
cni xde privacylah..
ekeke..

cikja on 04 August, 2009 said...

ish.. bley menimbul syak..
haahhaha..
takde kaitan betul.. dah2 syhhh

Nadia on 05 August, 2009 said...

opsss..hahaha

 

Friends