Wednesday, October 7, 2009

Coming 24~

Lusa~ 9 OKtober 2009

6 bulan lagi aje.. 24 tahun..
dan dah 6 bulan hidup sbagai org berumur 23 tahun..

counting to~ 9 MAC 2010..


dalam Umur ku 23 tahun...

aku telah...

  • menjadi seorg pekerja kontrak..
  • masih lagi belum nak matang..
  • masih lagi mempunya blog, facebook, friendster..
  • masih lagi kekal dengan berat 60++
  • masih lagi susah nak carik baju readymade..
  • masih lagi single..(very2 availble)..
  • masih lagi mencari2 kekasih hati..
  • blum teringin lagi nak kawin..
  • masih tinggal dengan family..
  • masih mempunya lingkaran(cricle) kawan yg sangat best..
  • masih penakut.. (takutkan gelap dan ape2 berunsurkan spritual.)
  • masih lagi mempunyai byk nickname..
  • adalah seorg pendrift skrang(cewah tak tahan ar babe)
  • semakin bosan dgn dunia internet.. tapi nak beralih ke dunia lain mcm tak best je...
  • masih tak tahan pedas sgt

impian akan datang?

mestilah menjadi lebih baik dari tahun sebelum nie.. dan masih dipanjangkan UMUR..
itu sahaja.. tak nak mintak byk2!
amin..


skrang ade masalah hati sikit..
so entry pun mcm sampah je saya rase...
tapi korang bacalah dan komen..
hahahha

3 org Komen-mengomen:

atty's on 07 October, 2009 said...

INSYALLAH TAK LAMA LAGI PASTI KETEMUAN JODOH..

queenlyana on 11 October, 2009 said...

yang sebenarnya i nak tanya..
bilanya sebenarnya hari jadi anda berdua..?
agagaga
kurang concious betol saya nih..?

paan on 17 October, 2009 said...

pekerja kontrak ?? buat rumah ke ??

 

Friends