Thursday, October 22, 2009

DakMie Yang Terindah~

bley tak?
*tetiba masuk dgr menda nie*
semenjak cik seri pemaisuri tu soh saya carik lagu yang dia suka...
ntah camne saya terdorong untuk carik...
sbb saya pasti taste saya dan dia agak2 sama lah..
semnjak 2 lagu yg dia syorkan kat saya tu.. telah menambat hari... hahahah...
sgt lawak ok......
dan carik2 carik2 carik...
puas ku mencari... abis semua lagu dakmie ni saya download...
tapi takde pun hujung pakal macm yg diminati...
so carik2... terdgrlah lagunya kat radio ni...


www.frenzyfm.my

ok... tadi kalu dtg memang ade link download skrang dah takde...
sbb tu bukan cikja yang wat...
tu DJ SyuK yang watkan...
lupa nak tanya ley ke tak lotak kat sini...
takpelah nanti upload kat u tube...:)
*kalu rajin... takpun korang dengar je ni*




sbb kalu upload org download mp3 dia selain dari yg cikja bagi tadi..
memanglah tak jumpa..
versi yg dlm filem nie...

tapi oklah2 bagi..

download


..hohohoho..

walaupun partner blog aku ni ckp benda tu mcm ntah papeer... hahaha..
lantaklah.. kalu taknak dongr tutup telinga
adeh ku kesah...
hahahahhahahahahaha....

ok tamatlah sebuah entry setelah sekian lama....
eh~ jgn lupa bagi credit kat org yg dgr keluh kesah saya~...
DJ SYUK PeeeeWIIIITTTTTT..... ThANxxxx YAAAA....



nota pipi: ermmm sbbkan dia telah memberi saya satu lagu.. saya letak radio dia kat blog saya...
dan kamu pun promosilah saya sikit!

6 org Komen-mengomen:

cik seri intan baiduri on 23 October, 2009 said...

haaa update pon budak ini. ish ish ish.. penat i tunggu u update blog. hiihihi...
I start bagi u lagu
Andai Ia Tahu from Ve & Vince, remember..?
hahaha lagu yang tak femes jugak yang i minat. hahahaa

owww partner blog kamu tu ihsan kah..? ish ish ish (tak sangka) hahaaha

cik seri intan baiduri on 23 October, 2009 said...

Tapi kan, i still tak percaya... macam mana lah u boleh terdengar lagu ni di saat i mencari-cari lagu ni.. oh sungguh kebetulan. hahaha

_ciK ja_ on 23 October, 2009 said...

u tak tahu.. betapa sadisnya dj tu i buat.. hahahaha..
sampai dia tak sampai ati taknak tolong i... hahahaha...
ok!
tapi ape2 pun i suka sbb berbaloi2.. hahhaa..
dpt i happykan u arini.. wkakakaka.. ok!

DRosmieyatie on 29 October, 2009 said...

macam mana nak download eh lagu ni??? huhu...I'm lost here~~~huwaaa!!!

_ciK ja_ on 29 October, 2009 said...

hahahaha...
kat word download yg warna oren tu..
sila right click n save

DRosmieyatie on 29 October, 2009 said...

hehehehe...okay2...no need to download...muahaha...
anyway, cik Ja...I LIKE UR LATEST ENTRY tonite...hihi...alang2 nak mengomen...
then, THANKS a lot for that song in ur blog..muahaha...today, it's really means to me!! :))

 

Friends