Saturday, March 8, 2008

HoME SweeT HoME!!

gmbr mukadimmah hari inie..
**suka benda nie sbb dia lip lap**

tiba rajin plak aku nak nulis blog...
mungkin sbb aku buhsan sikit.. smbil2 mendonload cite nie..
kekekke..
jOm GossIp2...

first gossiipp**twinK2**

al KisAh.. aku BAlik Ngundi Smalm.. bus dah lah dtg lambt... **biasa dah.. even dulu pun penah lmbt gak.. ape nak jadi ngan bus Db nie??....** yg pling tak bestnye.. beg aku telah di turunkan di terminal 1 seremban.. oleh seorg yg tak bertanggung jawab.. errm.. tapi dlm permasalhan ini aku tak tau siapa yg patut di salahkan.. aku??? pemandu bus??? atau org yg telah turunkan beg tu???... aku pun jadi heran benda nie...
Aku= takkn aku nak turun setiap kali org turunkan beg???... ermm sblum nie ok je???
pemandu bus= org yg patut bertanggungjwb dia tak nmpk ke beg yg ade terkontang kanting kat tepi jalan tu ???...
orng yang turn kan beg tu= wei lu.. dah turunkan.. nape lu tak naikkan???.. aduh heran aku....
tapi alhamdulilah.. jumpa semula.. aduh punya lah takut aku.. hardisk pendrive baju2 adiah tuk anak2 buah ak.. semua dlm beg tu... kalu hilang.. tk tahu aku nak ckp camner.. :((

secOnd GosSIP **twink2**

..
si r clash betul2 ngan si Y.
bagi aku...
si R= bek sgt ngan awek dia.. dah budak tu mintak clash.. bagi jelah.. nie nak mintak2 maaf lah apelah...masalahnyer.. bukan salah dia... so???.. dia melambangkan diri dia lemah.. syang sgt?? sampai bleh di iktirafkan jadi dayus???... poSitif thinking sgt...
si Y= aduh apelah masalah ko??? budak tu dah syg kat ko... simpan jelah... yg ko nak tolak2 pekehal plak??? ko nak tunjuk bek ke???.. taknak couple??.. aduh dah tau dari dulu nape eh ko setuju nak flirt ngan dia???... eh tak bek tau men kan perasaan org... errrmm.. wa harap ko nie betul2 ape yg si r tu kate kat aku.. " dia nak clash sbb dia tak nak aku nie nampak mcm takde pakwe".. why?? buzy sgt??? wei cik kak.. blum lagi kije... sok dah kije ade sorang anak??.. kasih syg terhadap laki terpaksa dikurangkan ke??? ke nak ckp camni " abg kite bercerai jap lah.. sy rase sy dah tak larat nak layan abg lagi... anak2.. nak kije lagi...saya takut tak dapat penuhi kehendak abg".. mcm tu ke???.. pikirlah sendri...bak kate nabil... kalu lah aku nie.. tak pikir aku dah pi umpa dah budak Y nie.. tapi.. aku nie masih waras... geramnyer.. nape ade permpuan bengong camtu??? ingat senang ke nak carik BF???? taulah ko lawakan??? so.... geram...
(jgn jadi mcm aku.. dah nyesal.. tak guna dah wei...)...
nanti aku crita.. lagi pasal update crita depa nie..

third gossiP **twink2**

kempen2.. aku balikkan tuk ngundi.. so ak dah pun tunaikan tanggung jwb keats negara.. nk tau aku undi pe??? sila rujuk kepada gmbr yg sy upload...klu anda tak suka.. sila ignored je.. sbb sy punya sukalah sy nak pangkah pe...
:P
lagi2.. besok.. genaplah aku 22thun.. hahah sudah tua maa.. tapi aku tak rase pun.. sbb aku feel like anak mak lagi.. not grow up anymore.. heheheh... tak pe aku suka... hahahha..

wishlist for my besday???
1) nak bear besau
2) celcom broadband!!sapa yg bagi nie i love u more**
3) suprises party yg luar biasa hebat...

*tet* rupa2nya tak byk yg aku harapkan dlm idup nie... ermmmm what happen to me???.... lastly.. aku nak seorg yg kelakar,bersh,wangi,kacak,tinggi...tuk pakwe dan teman hidup aku?? sapa leh bagi???.. hahahha..



persimpangan masuk rumah aku
depan umah aku~
blakang umah aku
nie plak anak buah aku yg seksi** sponsor dari makcik dia yg sosial(aku)**

p/s: kpd ahli group multivariate yg sedang bersungguh menyiapkan assignment.. go girl go... hhehhehe... nanti aku blanje korang steamboat ye.. muahxx girl...
da~ nanti aku rajin update lagi.. mungkin lepas pengumuman pilihanraya.. kekekek...
liz-semoga bapak ko menang.. yeh hidup BN.. kekeke.. dah~

4 org Komen-mengomen:

Rozalizda Liz on 10 March, 2008 said...

ya..bapak aku sudah menang...
haja..bebaik sket jalan kat kedah nun..aku tau..ko mesti silau trok aa..sbb bulan mengambang je kat sane..smpai tatau siang ke malam..ekekeke..
oi hukum hudud tu..jgn buat jejahat tau!

_ciK ja KepOH_ on 11 March, 2008 said...

hehehe.. tulah pasal aku sampai2 kat kedah nie dah terkejut,... dah tak de warna biru.. hijau je.. kekekeke... lepas nie kena jadi baik lah plak.. alamak.. kena pi tgk wayang awal2 nie sblum panggung kena tutup... mkin tak de keseronokan lah kat kedah nie.. mintak2 dia tak ubahlah konsert konvo nanti jadi konsert nasyid.. kekekekeke.. sib bek nak abis dah...

Rozalizda Liz on 13 March, 2008 said...

ahahah..konvo aku manjang nasyid je..mcm bodooo je dok sini..ekeke
lek aa cik ja..abes nnti kite balik MLK..blue wave kat melaka masih byk..

oi...update laaa...

_ciK ja KepOH_ on 14 March, 2008 said...

dah update dah.. kekeke... manyak busy maa.. ++ internet bongong semacam je.. kekekke... dah nama suluh budiman... mesti lah nasyid je..

 

Friends