Friday, May 22, 2009

keluarga bahagia~

mood saya sejak akhir2 nie asyik main sorok2 je ngan saya.. diri terasa sgt pelik.. dan hari ini.. mood mula menmpkkan semula dirinya.. aduh2.. byk perkara membuatkan mood main sorok2.. dalaman luaran semua ade.. sesekali menjadi pendiam pun ok gak pe?

ermm.. 2 - 3 menjak nie.. diri ini berasa pelik betul..*eh2 cikja ni asyik pelik asyik pelik.. kuar skrang*.. eh2 mane bley kuar.. kalu kuar sapa nak update blog yg telah di tinggalkan secara tanpa belas kasihan ini? hohoho... ok ape yg pelik? sbb kan semua pun cerita pasal mimpi.. cikja pun nak cerita gak ar... kisahnya bermula begini...

cikja mimpi kat seseorg yg betul2 stranger..
yg memang bukanlah member baik pun..
tetapi termimpi pasal beliau plak..
heran2.. tapi mimpi tu lepas waktu subuh.. so mcm..
tak mungkin terjadi kot..

lepas je mimpi tu terus tak tido semula.. hahha.. takut3.. ape yg nak takut ntah.. sbb ntahpaper je.. mcm pelik je termimpikan beliau.. hahahha.. so mcm takut sakan..hahaha.. kuch2 ho tahai ke> owh tidak2 pergi2 jauh2.. ish2.. jgn main dgn hati nanti mati.. so sila kuar skrang...

ape2 pun.. kenapa keluarga bahagia penting? *eh2 tetiba kuar pasal kuarga bahagia nie kenapa?*... sbb dari kuargalah bermula segala2nya.. so mari2 kita berkuarga bahagia.. cecececece...



layan!!!..

next entry nak tulis pasal masakan paling mudah.. sejak2 dah jadi suri rumah nie..
hoho.. bagilah resepi serba sedikit..

2 org Komen-mengomen:

ummu_hanis on 22 May, 2009 said...

teringat plak budak ni masok uji bakat oiam. kuikuikui.

Monkey D Luffy on 22 May, 2009 said...

wah

mimpi jodoh ker?

hehe

 

Friends