Wednesday, March 30, 2011

i miss u mak!


dua tiga hari ni...
hidup huru hara sikit...

bukan sikit banyak jugak...

bila stress dan rumah pun nak tgk..
tetiba teringat kat mak...
aduhai..
semoga emak dan baba selamat pulang...

hari ni contohnya.. 
hampir2 terlupa nak kunci rumah
smlm tertido dgn rumah tak berkunci pun
sbb penat sgt2..
balik umah takde makanan terlapar...

emosinya :(

baju dlm mesin tak sempat nak sidai..
baju kat luar lupa nak angkat...

ok.. hidup bila sibuk mcm ni memanglah huru hara..
:( aduh!

camne nak kawin ni?
kang rumah kemana laki kemana diri ntah dimana2..
seram aje bunyinya.. tapi..
kalu dah sampai jodohnya tak kmana...

dah terlupa kat ner aku letak kunci kereta kancil
aduh sadis... :(
need PA..
hahahaha

k dah nak sambung buat teks ucapan...
who know me their will how hard me nak buat teks ucapan panjang2 tu
nak  tulis surat pun kadang2 jadi masalh..
tapi kalu soh tulis blog... boley aje.. lempang sikit..

2 org Komen-mengomen:

R on 30 March, 2011 said...

hahah..ko mmg xreti wat ayat...dr dlu lg..hahaha...tp ngarang tem ngntuk dlm kelas ok plak..hahah

cikja on 30 March, 2011 said...

hahahaha.. tau xpe aku stress nie :p

 

Friends