Wednesday, May 21, 2008

HaPpY BeSDay A.N.A.Z aka H.Y,U.U.G.A




wah terlebih sudah!!!...


entry nie di khaskan.. tuk.. kwn ku... seperti nama di atas..
sbb dia berharap tuk jadi king hari nie...
so di tunaikan impiannya tuk terima byk2 ucapan dari ku...
wah... siap buat entry khas tuk kamu di page ku nie..
kekekekke..
bukan pe... aku pun lama tak update blog nie.. sblum dia berkarat...
bek ku update dgn cerita kamu..
kuang2...

so terimalah....

first song~

panjang umurnye...
panjang umurnya.. serta mulia...
serta mulia.... lalalalala...

second song~

Allah selamatkan kamu...
Allah selamatkan kamu...
Allah selamatkan anaz.. Allah selamatkan KAmu..


third song~

happy besday to you..
happy besday to you..
happy besday2 happy besaday to Anaz...

lalalalalalal..
ok... amacam??? dgr tak ape yg aku nynyi???.. hope ko dgr lah.. tak pun buat2 macam dgr..
kkekekekeke


NOta KAki: rase macam nynyi tuk anak buah aku plak.. si anas aka abg... hahaha.. dah lah dia asyik tnya bila besday dia... sbb besday kak dia ngan adik dia baru2 nie.. so dia mcam yg sgt2 jeles tu... hahahaha... sabar jelah.. dok tnya bila besday dia.. kekekek.. abg2... sok kalu free cerita pasal dialah.... aduh2 dah utang byk cerita kat cnie.. nanti plan2. aku cerita.. kekekek..:D

1 org Komen-mengomen:

AnazFahmi on 21 May, 2008 said...

tq hajar...hehe

 

Friends