Wednesday, October 15, 2008

Chika, Cik JA wat Dadih...




arinie.. cikja wat dadih.. 2 kali gitu... first buat tuk makan kat umah .. second buat kat umah kakak... sbb aku bagi anak2 buah aku makan dadih aku tu.. sekali 2 bekas dia belasah.. so terpaksa buatkan untuk dia yang baru...sbb takkan nak bagi yang aku punya plak.. sbb aku buat pun 6 bekas je... so oklah tu.. sedap sampai semua org impress...vangga2 aku... ade tinggal 3 bekas lagi... bley lah buat2 maakn esok.. yang kat umah aku buat perisa lychee... umah akak aku buat perisa cekelat... sedap2..heheheh.. gmabarajah2 di atas.. semasa kali kedua cikja wat dadih.. di umah kakak.. di umah sendri tidak plak di ambil gmbr.. sbb mase tu.. tak yakin je buat.. dahlah buat pakai susu segar low fat dutch lady... hehehe.. org guna susu tin den guna susu kotak.. ade ke patut.. nie seme sbb terlupa nak pesan mak soh beli susu skali.. so yang ade cuma susu kotak .. so blas jelah.. heheheh.. ape2 pun result dia walah.. tak mengecewakan walaupun sedikit.. hehehhehe... yang tak best tu.. kena tunggu lama barulah dpt rase.. hehhhehe... mase wat yang cekelat.. cikja siap buat hiasan lagi gitu.. manik yang bley di makan cik ja letak kat atas tu.. hahhaha.. seme adik akak cik ja.. so cik buat lah.. tak melekat pun.. asyik nak jatuh je..lantaklah.. saje... hehehhee.. lepas nie nak try buat yougart lah.. macam best je..heheheh.. paper pun.. tu jelah tu arinie yang hening.. semoga berjumpa lagi... bye2 u aols...

1 org Komen-mengomen:

ummu_hanis on 15 October, 2008 said...

ektibiti ngotorkan dapur aku le ni.

 

Friends