Wednesday, April 22, 2009

Hal hAti Sila Simpan DALM hati~



kesah aku skrang~


hohoho.. tahu kah anda? bahawasanya.. kalu hati dan otak tak function..
kita tak boley tulis blog?
sbb nanti outcome dia jadi yang tah paper..
jadi mcm smpah yang bley di buang dlm
tempat pelupusan sampah..
atau pun..
tong sampah depan umah korang..


dan entry ni pun bakal mendapat tempat yang sama..
takpe2 berusaha..
sbb dah lama sgt blog nie.. tanpa ape pembaharuan..
hal ini kerana..

taknak blog jua akan berasa konfius mcm hati ini..
taknak blog jugak berasa putus asa mcm ati nie..
taknak blog jugak merasa ape yang di rasai..


itu yang pergi jauh2 dari blog..
dan bersenang lenang di facebook..
tahukah anda bahawa facebook adalah seronok..
.
so pergi2 berfacebookkan diri anda..


p/s ade satu lagu yang kena betul dgn dri sendri selain lagu tadi..



lagu nie pun cikja dapat dari blog isyqa.. terus terjatuh hati..
so sampai disebarkan di blog sendri..
mari2 sama2 kita jatuh hati dgn lagu ini.. hohooh

last but not least.. hal hati sila simpan dalam hati..
dan pujuk2 ati sendri..
yelah org hidup solo..
hati sendri kena pujuklah sendri..
(abis ko nak tunggu sapa pujuk??)

4 org Komen-mengomen:

atty's on 22 April, 2009 said...

masuk facebook ado lah seminggu sekali..

Monkey D Luffy on 22 April, 2009 said...

aku takder FB ;p

kojah on 29 April, 2009 said...

dh terlayan facebook tuhh...huhu

-WaN- on 09 May, 2009 said...

tajuk salah eja la..hehe :c:

 

Friends