Sunday, June 21, 2009

LOVE

selepas entry I'm Single n very Happy tu..
ramai yang ingat aku nie dah takpercaya cinta...
owh no.. i really love to love someone..
cikja selalu harap cinta itu datang secepat yang mungkin..
sbb bagi cikja..
cinta itu adalah sesuatu yg undefined..
and complete our life..

tapi..
cinta tu bukan bley dipaksa..
kalu kita suka sesorg.. kita cuma bley mengharapkan org tu balas suka kita tu..
tapi dlm masa yang sama kita tak boley nak paksa..

yang pasti
kita hanya merancang..
Allah yang menentukan..

so skrang ni cikja happy hidup gini..
sambil menanti2 org ketuk hati nak masuk..
huk3.. tapi cinta bukan tiap2 hari datang...
*sabarlah menanti*
sekali dia datang.. jagalah baik2..
sbb kalu dia dah pergi.. ermm bukan mudah nak datang lagi..
*itulah dulu dah datang tak mau jaga bebaik*


jom layan lagu nie..



selalunya.. jadi mcm lagu nie je..

Jarang sekali terdengar bunyi
Ketukan di pintu hatiku ini
Kalau ada pun bila ku buka
Tiada siapa yang berada di luar


Tapi sejak dua menjak kini
Ku merasakan bagai ada tetamu
Tanpa dijemput sudi menjenguk
Pada waktu sepi menemaniku

chorus
Tidak mungkin tiada di sini
Kerna tiada siapa pernah kisah
Akan aku
tertanya ku siapa kamu

Kenapa singgah kalau tak masuk Ke dalam hatiku

Jarang sekali ku rasa rindu
Menantikan waktu untuk bertemu
Bisakah bersua walau seminit
Agar lahir peluang berterima kasih

chorus

Jarang sekali ku sebegini
Mengharapkan hati untuk diselami
Jangan biar fikiranku buntu
Memikirkan mimpi dalam jagaku


layan~

notapipi: haish.. nape lah org selalu singgah tapi tak masuk? org yg tak suka plak suka nau nak masuk haish.. itulah blum sampai seru.. hahahah ke memilih? haish.. =P
*ehem2 mr black gagak plak dah ar tak suka cinta.. haish2.. mcmane tu? penat dah ngurat nie.. hahahah*

10 org Komen-mengomen:

Mr Black gagak on 21 June, 2009 said...

love is lUST..merepek..wakkak laalal

_ciK ja_ on 21 June, 2009 said...

hahaha...
merepek? haish.. ni yg susah nie..
=P

Rantong on 21 June, 2009 said...

Salam ziarah. Blog yang bermaklumat dan menarik.

View Profile: Rantong™

aduka on 21 June, 2009 said...

layan jiwang jom!
lalala~~

somewhereibelong on 21 June, 2009 said...

uhuk.. ape love2 nie.. adoi... hahahahhaha carikan ara pakwe cepat.. :P

Mr Black gagak on 21 June, 2009 said...

adoII ntah..merepek..love is lust..lust is love..JIWANGGGGGGGGGGG!!!erk..love/??amenda tu makanan ker??huhuh lalala

Mr Black gagak on 21 June, 2009 said...

notapipi: haish.. nape lah org selalu singgah tapi tak masuk? org yg tak suka plak suka nau nak masuk haish.. itulah blum sampai seru.. hahahah ke memilih? haish.. =P

amenda tu??xphm???dah singgah ni..siap komen ag kat blog ko..nak masuk kat mana ag??xpHM2

_ciK ja_ on 21 June, 2009 said...

aduka~
hahaha..
blog inie memang blog jiwang.. ahahha

i~
nak carik kat ner tu?

incik gagak saya~
haish~ tak yah lah tahu.. budak kecik memang tak tahu paper :p

masuklah.. cepat2 i dah bukak pintu depan nie.. hahaha..

Mr Black gagak on 22 June, 2009 said...

??????????????

Mr Black gagak on 29 June, 2009 said...

booooooooooooo

 

Friends