Tuesday, June 23, 2009

Sapa INcik Black DiHAti CIkja?


hahaha... tajuk nak kontroversi.. ahaks.. biar ar.. kena ar gempak sikit..
ok semlm saya telah ditag oleh incik black.. dan inginlah melangsaikan tag saya ini..
padahal saya paling malas nak menjawab tag ni...
setakat nie.. ntah dah berapa banyak tag dah saya tidak menjawabnya..
kenapa?
saje malas.. sbb saya nie kadang2 ade sindrom malas nak menjawab tag..
*uhuk2 cik seri jgn kecil hati ya.. i still love u.. nanti i jawab tag u..*
abis kenapa jawab tag nie?
sbb tag nie telah mempopulorkan blog n nama saya.. hahah.. tak caya sila pergi ke sini..
SINI
&
SINI
mereka berdua nie.. memang suka kenen2kan kami..

kalu awek incik black nie serang cikja.. cikja soh carik kamu berdua.. haish.. mane ley serang cikja sorang... sbb kontroversikan dilakukan secara beramai2..
ok2 marilah kita menjawab tag nie tanpa membuang masa sikit pun...
Nyatakan 5 perkara yang anda tahu tentang penge"tag"?
1. Pengomen terhandal di FB!! *memang diakui.. sjak2 diban.. fb agak suam2 je.. tak hot dah..haish..*
2. cikja kenal dia.. dia tak kenal cikja..*cikja bukan populor.. muka bilik je..*
3. berbaik2 di fb.. sehingga mencetuskan kontroversi.. dan bualan ramai..* sampai member cikja dok tanya.."eh black gagak tu pakwe ko ke?" ade ke? sapa nak berpakwekan gagak? saya buntukan manusia ya.. hahaha..*
4.walaupun kami baru je kawn.. tapi dah macam lama kenal..
*begitu jugak dgn cik seri dan cik nadia...*
sampai selalu terkuar ayat nie.. "napelah dulu kita tak berkenalan?"
5. suka wat photoshop war!!!.. hahah..

pasal diri CIkja?

1. suka gelak..
2. baru dapat keje..
3. suka merungut..
4. single..
5. takde pakwe..
6. suka mengadu..
7. manja..
8. suka berkawan...
9. taksuka gaduh *love peace no war*
10. ade kembar..

*********************************************
ok abis....
cukuplah tu 5kan???
sbb tak larat nak bagi banyak2..
nak kuarkan 5 pun dah perah otak bagai nak rak..
hahahahah..
yang2 lain2..
biar simpan dalam hati jelah.. cecececece...
paper pun.. thanx..
ko memang best.. sbb tu ko kawan aku.. YEAH!!!
nilah dia mangsa gosip saya di arena siber..
*betul ke ayat haku?*
tak tahu mengapa mereka suka gosipkan kami..
haish2.. tu kena tanya mereka..
paper pun..
salam perkenalan..

14 org Komen-mengomen:

Mr Black gagak on 23 June, 2009 said...

hanya mampu "hahahhahah"

OXYGENIZER on 23 June, 2009 said...

ntah paper cik gagak tu...

go ajai go...

i know u can do it..

_ciK ja_ on 24 June, 2009 said...

incik gagak..
haish.. ade ke gelak aje.. =P.. penat tau buat post nie.. hahahha

wani~
hahaha...
biarkan dia tu.. =P..

seri lyana si permaisuri on 24 June, 2009 said...

I tunggu ni entri untuk I pulak. ahahaha

ha, nak cakap lagu tema blog u n ara memang da best...!

jangan tak tahu yg i selalu melekat dekat blog korang dengar lagu..!

_ciK ja_ on 25 June, 2009 said...

cik seri~
hahahha.. best kan3.. hahha
i pun skrang ni bukak blog i semata2 nak dgr lagu tu.. hahahha
nanti2 i buat jgn ragu2.. hahaha

Mr Black gagak on 29 June, 2009 said...

bOOOO xbest lagu diaorggggggggggg

Mr Black gagak on 29 June, 2009 said...

aku suka gelak ;p

Mr Black gagak on 29 June, 2009 said...

ajai jiwang...boOO

Mr Black gagak on 29 June, 2009 said...

bOOOOOOOOOOOOOOO

Mr Black gagak on 29 June, 2009 said...

bzz

farhanfirdaus on 07 July, 2009 said...

pokcik raso ehsan dgn cikja ni seswai jo..walaupun den x kenai sgt cikja..tp den kenai ehsan..
sory ex-skoolmate ngee :D

_ciK ja_ on 07 July, 2009 said...

sesuai mendanya? hahahha.. mandai je.. haish mara dek awek dia..

chentaku on 23 October, 2009 said...

haha..saya pun pk awk couple ngan ihsan..=p

_ciK ja_ on 23 October, 2009 said...

hahahaha...

 

Friends