Monday, June 29, 2009

Watch it !!



try to watch this video and understand the message
:music:
it superb
and
:sinchan
full of message




Sekian

CikJa
*ajai tu bukan nama kat blog ya*
cit yg poyo bz


*edited by cikja~ layankan jelah beliau nie.. haish..

16 org Komen-mengomen:

Mr Black gagak on 29 June, 2009 said...

tgk kebas post aku lagi..kasi la crdt kat aku ;p

Mr Black gagak on 29 June, 2009 said...

bOOOOOOOOOOOO

Mr Black gagak on 29 June, 2009 said...

boooooooooooooooo

Mr Black gagak on 29 June, 2009 said...

booooooooooooo..haha aku jd spammer kar cni

Mr Black gagak on 29 June, 2009 said...

booooooooooooo..haha aku jd spammer kar cni

Mr Black gagak on 29 June, 2009 said...

booooooooooooo..haha aku jd spammer kar cni

Mr Black gagak on 29 June, 2009 said...

booooooooooooo..haha aku jd spammer kar cni

Mr Black gagak on 29 June, 2009 said...

booooooooooooo..haha aku jd spammer kar cni

Mr Black gagak on 29 June, 2009 said...

citt

Mr Black gagak on 29 June, 2009 said...

cit

ummu_hanis on 30 June, 2009 said...

adik gagak yg emsem. ko jgn risau. kalau ko pinang die, nanti akak wat kan ko hantaran serba itam. ko musti sukezzzzz. sanding sok kat belon yg beso cam around the world in 80days tu. jgn risau. akak mmg bekenan sesgt lah ngan ko ni. i lep u la.

ummu_hanis on 30 June, 2009 said...

kakakaka. oi gagak. emo gak ke cam akak ipo mu ini jugak. leh geng aaa. tapi jgn ler wat cite mati wei. baru aku cakap kat laki aku die dah dpt member mesin rumput.

Mr Black gagak on 30 June, 2009 said...

hahahahah..mana da emo....^_^ mesin rumput..yg tali ok..yg mata xnak..hahaha demand seeeeiiii

ummu_hanis on 01 July, 2009 said...

tali le. ko ingat mesin utan ke? tapi yg tolak pon ade. aku rasa sok kalau ko beli yg cam kete yg kat padang golf tu kan, lagi bagus.

Mr Black gagak on 02 July, 2009 said...

ahaha

_ciK ja_ on 05 July, 2009 said...

hahaha.. menda2 nie.. mesin2 rumputlah apelah... hahaha.. takpe2 nanti kita upah je tukang kebun.. susah sgt.. =P

 

Friends