Tuesday, July 7, 2009

Selamat Tinggal Sayang~

Dear Sayang,

after one year , kita bersama.. susah senang kita lalui bersama.. berhujan berpanas... ber sedih.. bergembira.. semua kita lalui bersama.. ape yang u bagi kat i.. tak terbalas i.. sgt2.. i sangat berterima kasih kat u.. U tahukan i really love u.. sgt2 mcm taknak pisah langsung ngan u..
sgt2...

tapi ape nak buat.. u selalu je bagi masalah kat i.. selalu je nak i je yang mengalah.. bila u bagikan kasih sayang je.. cepat2 u buat i marah semula... ermm..

so im so sorry.. i dah ade org lain.. i rase org itu mungkin bley buat i bahagia.. maybe more than u... tapi percayalah.. sebenarnya.. i sgt sayang kat u.. tapi.. org itu lebih *hensem* *kacak* *kaya*... so i tak de pilihan daripada ......... *sedihnya*...

terima kasih byk2 ya sayang... segala jasa u i tak dapat balas.. semoga u bahagia.. dan memberi mutu yang baik kepada kekasih mu yang lain...

lastly...
selamat tinggal sayang ku broadband

akan ku kenang kamu sampai bila...i always love u... dan tidak lagi skrang... hug n kiss for u.. tunggu je masa ya.. saya akan kawen dgn streamyx.. tunggu cukup duit... kamu akan ku tinggalkan...

Yang Sayang Kamu
Cikja

12 org Komen-mengomen:

aduka on 07 July, 2009 said...

cey.. terkena ai..

aww.. awwwww..

=P

pijah@hakuna on 08 July, 2009 said...

aaaaa huhuhu nk belasah cikja. dush!

seri lyana si permaisuri on 08 July, 2009 said...

tu ah.. I pon tgh get ready nak belasah cik ja nih.. ahahahha dush dush..

S.T.O.R.Y.T.E.L.L.E.R on 08 July, 2009 said...

aku tak tertipu sebab terus baca last skali..hehehe

_ciK ja_ on 08 July, 2009 said...

aduka~pijah~cik seri...
hahhahahaha...
larikss~~~~~

izad~
hahahaha... bagus2...

NUt on 08 July, 2009 said...

cit aku x tertipu sebab aku teror. sudah tau perangai cik ja yang noty2 ni. hihi

RobinHood on 09 July, 2009 said...

HuhUhu Ala..Strymex Pun Samew Jew..
Tenet M'sia..Slow Gak...
;p

_ciK ja_ on 09 July, 2009 said...

:)) ;))
takpelah asal dia bukan broadband...
hahhaha

farhanfirdaus on 09 July, 2009 said...

register yg 4Mbps punye streamyx tu..konfem tebabas sbb laju sgt..x sempat nak klik dah kuar web page..heee :D

OXYGENIZER on 09 July, 2009 said...

amboi..
bukan main lagi erk..

kuikui on 10 July, 2009 said...

senaseb.nm ja guna berokben ingt laju tp hampeh selow nk mmpus!

EN.ROBOT on 15 July, 2009 said...

errr,.,.streamyx bkn broadband gak ke..?

 

Friends