Monday, July 6, 2009

I want nobody but you!!!!!!



lagu ni saya tu khas untuk.. kawan2 saya kat luar sana...

* mesti incik black akan cakap.. bluek video lama :P *

tak pelah.. lama ke baru ke..
janji aku baru tahu lagu nie..
yang sangat comey dan best...
sungguh tak update. biasalah..
aku mane update sgt2 nie..
tgk blog pun tak berapa nak update...
bukan pe broadband cikja tu asyik bawak masalah peribadi je..
bosannya cikja.. nak tukar lah..
skrang2nya tak best mane pun streamyx pun..
tapi tetap jugak bley di gunakan..
jadilah..
daripada asyik bawak masalah peribadi aje..
bosan tahu tak... cubalah sekali sekala bawak..
berita gembira
membawa gosip hangat ke..
barulah sedap ati penjaga hati kamu nie..
apelah.. nie semua yang nak minta putus aje nie..
bosan betul...

lamakan tinggalkan blog nie?
akan ku cuba update.. sbb masa je mencemburi..
nak wat camne..
sejak2 keje nie.. selalu je masa cemburu..
nak dapat good night sleep yg best pun kadang2 terganggu..
*tipu sgt2.. sbb skrang nie mana ade keje sgt*
cukuplah nie tak tahu nak merepek pe..
bye..

*tetiba je*..


p/s: ok nanti update lagi.. :D.. takpun incik black bley tolong update kan.. kepada follower baru... cesh.. blum sempat lagi nak melawat ke blog kamu.. :D nie semua sbb masalah peribadi beruk tu.. haish... harap bersabar dan thanx ye follow kita..

11 org Komen-mengomen:

Mr Black gagak on 06 July, 2009 said...

boO

_ciK ja_ on 06 July, 2009 said...

:p dengki

atty's on 06 July, 2009 said...

datang jenguk..

ummu_hanis on 06 July, 2009 said...

tak suka arrr lagu ni. terloncat dengar. cam ngah joget poco poco. huhuhu. nyoroksss.

Mr Black gagak on 06 July, 2009 said...

btul lagu ni berbaur lucah

farhanfirdaus on 07 July, 2009 said...

biaso la tu..berukband ni xdo otak..lombab la skikt hehe..
xpo lah..laju2 sgt tobabas nnti..

_ciK ja_ on 07 July, 2009 said...

k atty~
jemput2 masuk~

k.pat~
uish.. bes ar lagu nie..

incik black~
haish.. mane ade mandai je ko nie..

cikgu farhan~
hahaha... tulah pasal.. dah failkan surat cerai dah dgn beliau..dasar beruk

farhanfirdaus on 10 July, 2009 said...

haik camne tau cikgu plak nih? adusss...

_ciK ja_ on 11 July, 2009 said...

cikgu farhan~
erkk.. dari facebooklah... erkk..
waaa.. ko ade brapa blog nie????? aku dah konfius dah.. haish..

farhanfirdaus on 12 July, 2009 said...

hehe betul la tu..tp dlm facebook xde pun ckp cikgu..abis identitiku huhu...

SITI RAUDAH HJ AHMAD on 15 July, 2009 said...

cik ja video yg ni pun aku ade..aku pun ske lgu n video ni..comel giler..cik ja da tgk yg vrsi laki nyr tak...lg comel..ake ati tgk dorg...hehe

 

Friends