Thursday, March 19, 2009

never Be replaced~



tetiba mcam sedap plak lagu nie..
hahah..
so sorry sesapa yang selalu singgah ke blog cikja nie..
bukannya cikja taknak mengupdate.. tetapi..
"sayang" cikja nie.. selalu tak memberi kerjasama..
asyik2 failed je..
aduh.. nak aje ku ceraikan dia..
sebagaiman tegarnya cikja menceraikan org2 lain tu..
hahha.. tetapi.. teringat akan ehsan dia sewaktu ketika dahulu..
hati masih lagi sayang..
so never be replaced..
bermadah pujangga plak..
"sayang"?
bikin kontroversi sahaja..
seperti konterversi rini qhaoud dan aril..
bosan je mereka2 tu..
nak bergaduh duklah rumah diam2..
ntah paper rini tu..
kalu dah takbole bergurau..
moh lah duduk surau.. jgn duk kat akademi tu..
hahahhaha emosi .. sepatutnya nak cerita pasal sayang cikja tu..
sayang cikja maksudkan tu..
tak lain dan tak bukan..
celcom broadbandlah..
hahahhahaha...
yelah beliau langsung tak beri kerjasama sejak dua menjak nie..
jeleslah tu... hahaha....
kepada celcom broadband cikja..
"sayang kalu u taknk pisah ngan i.. u kenalah berkelakuan elok sikit.. biar senang dihati senang dimata.. u tau tak yang i nie banyak dah sakit ati dgn u? i geram tau.. hahahah..tapi jgn risau i sayang u secara banyak.. kalu u tak buat hal.. u taukan?"

terima kasih jugak kepada kaunter pertanyaan cikja..
jawapan anda tak pernah menghampakan..
ape ilmu anda pakai.. heran2.. hahaha...

p.s:/ ok setakt nielah.. nak buat post pasal tunang plak.. jeng2..

3 org Komen-mengomen:

mademoiselle azieshakespeare on 19 March, 2009 said...

best lagu tu...
btw.. cikja nak tunang ke? :)

.:CiK ArA:. on 19 March, 2009 said...

cikja nak tunang ek?

Monkey D Luffy on 19 March, 2009 said...

cik ja nak tunang dengan AKU ker? lalala

 

Friends