Saturday, March 7, 2009

Transformer

Nape lama tak update? dah keje ke?.. owh tidak.. diriku blum lagi kerja.. bukan sahaja kerja.. intibiu buat jarak masa terdekat ni tidak ade.. mintak kerja?? lagilah tak.. hoohoho.. nape kah sedemikian rupa?.. tidak ade kenapa.. cuma diriku tak mau membuat pilihan.. so mcm holdkan benda itu dahulu.. dan fokus ke benda lain.. benda lain?.. kawin?.. fuyoo scary babe dgr perkataan tu.. hohohoh.. takde sekrang tgh fokus dgn klas yang akan start 16 mac ini.. so macam ok stop dulu pencarian kerja.. sbb sesi pembelajaran full time.. amik masa betul.. so macam.. ok2.. hold dulu.. Sambung master ke ape ni?.. bukan2 tidak sambung master.. cuma mencari ilmu.. untuk mempertingkatkan sedikit tahap ilmu dalam diri... ape kah?.. amik Intensive English..

yolah result den ni idaklah bagus sgt.. so untuk cari kerja yg best2. kenalah ade benda or keistimewaan yang best.. hohooh..mcm kanak2 istimewa dah cikja dgr.. polish sikit english i nie.. tulah dulu kat sekolah.. selalu pandang rendah kepada bahasa inggeris.. sekrang padan muka ko.. rasekan.. cikgu english dah sumpah ang balik.. waaa.. takut2.. kalu nak tau ..

cikja palinglah tak suka kalu cikgu tu cikgu english.. perghh.. bosan babe.. taktau nape.. hahaha.. ape2 pun diharapkan cikja dapatlah improve sikit kalu tak banyak pun.. kepada2 adik2 yang masih menuntut.. hah.. polishlah english anda.. sbb kalu intibiu.. semua in english.. ko ckp malay pun.. dia soh gak ko cakap english.. kadang2 sampai malu nak tulis school kat convent.. hohoho.. malu2.. cikja rase cikja lah student convent yang paling ngek ngan english.. hohoh..

cikja bukanlah.. org yang hanya tau sebut yes no allright tu.. cuma cikja tak mahir.. so tu yang nak bagi mahir.. walaupun byk dok provok kate tak usah.. tapi bagi cikja.. it oklah.. bukan buatpe pun skrang.. dari dok melepak je.. baiklah buat sesuatu yang lebih berfaedah..

so skrang cikja bukan penganggur tetapi student.. wah~.. kalu mak cikja dgr berbulu.. mak cikja takdelah benda lain.. kawin2 hohoho.. sabar2.. cikja tak ready lagilah. bukan tak nak kawin ok.. cuma tak de persediaan dari segi mental dan fizikal.. memanglah semua org kate.. "oh.. kawin jelah.". sbb org kate "oh kawin jelah".. tu yang sibuk dok bercerai ekspress tu.. eh2 dah termasuk bab nikah kawin plak.. dah2 takdanya.. tapi mak cikja kate.. kalu bulan 6 cikja tak keje kawin.. aduhai2 menyampahnye dgn ayat tu.. hohohohoh.. jgn pikir2 jgn pikir.. fokus2...


p/s=tu yg transformer tu.. dari penganggur kepada student Stamford College...

2 org Komen-mengomen:

ijechan on 07 March, 2009 said...

chaiyokk2!! move on!

Liz on 08 March, 2009 said...

all the best!

 

Friends