Tuesday, February 17, 2009

Apakah Anda lakukan PAda Usia 12 tahun..

pada ketika itu.. tahun 1998.. cikja berumur 12thun.. masih di darjah 6J Sekolah Kebangsaan Ujong Pasir.. menjadi.. pengawas sekolah.. memakai seragam biru.. duduk di barisan paling kanan.. dua dari depan..bersebelahan dengan Siti Noriszarina.. penolong ketua pengawas.. sibuk dengan kelas tambahan.. UPSR.. ketika itu cinta bagi cikja ntahlah.. sbb mase tu.. seingat cikja.. cikja cuma admirer kat budak kelas cikja.. HAFIZ HAMZAH.. sbb rambut dia lawa siot.. nakal.. tapi nice person.. sukalah sgt.. budak tu sekrang dah kawin dah ade anak da.. setakat itulah istilah cinta cikja.. cikja takdelah sampai mengutus2 surat.. seme.. cuma usha2 je.. hhohooh.. setakt kena ngurat tu.. cikja malas nak layan je.. mase tu.. kelas 6Z agak scary woo.. sbb yang bebudak kat situ sgt2 scary.. bley makan org punya.. kalu pi klas diorg mesti ade escort.. ko giler tak de excort mcam bley jadi.. tu jelah seingat cikja.. mase umur cikja 12thun tak terpikir pun jejauh mcam nie... mase tu.. baca novel cinta pun tak reti lagi.. mase tu kalu lelaki terpegang tangan kita.. mrah mcam ape..
so sgt baik mase kecik dahulu.. pelikkan? nape flashback sampai kesinun sekali sbb..

terbaca menda nie kat blog CAto PAtchi.. Dad At 13 hohoho.. pi baca.. malas nak upload pic.. nak tgk pic dia? pi kat blog Cato PAtchi ohohohoho.. kecik2 lagi dah buat anak..

4 org Komen-mengomen:

AiE bAhRi on 17 February, 2009 said...

masa aku unur 12 tahun, aku diminati seorang pompuan..perghh...tapi aku jual mahal sebb kononnya nk stdy untuk upsr nak challenge akak n abg aku..hahaha

Liz on 17 February, 2009 said...

di waktu aku 12 tahun..aku la biggest fan elite,kru..blablabla..

♡ Eibu June's ♡ on 18 February, 2009 said...

salam cik ja...
masa ibu 12 tahun-1982
ermm..ibu igt waktu tu masih pakai 'bju skirt'-btul ke ejaan dia?..
skang ni bdk cina n india je guna...
dan masa tulah ibu dpt surat dari secret admire...hahaha mengigil kepala lutut..trus koyak-takooot!!!
sbb bdk yg hantar tu bdk dah sek.men. tp dia ckp minat kat ibu dr taun lepas..hahaha
skang dia dah kawin..2lagi, ish3!!!

_ciK ja_ on 18 February, 2009 said...

Aie, liz, ibu~
hehehe.. tau takpe.. mase kite umur 12.. masih lagi menghayati zaman kanak2.. tapi bebudak2 skrag 12 tahun dah nak settle down.. ntah paper2

 

Friends