Sunday, February 8, 2009

Draw a line...

skandal?.. atau pun.. lebih di kenali dgn.. nama kekasih separuh mase...
korang2 pernah tak ade skandal?... bagi cikja semua org pun boley ade skandal baik tua muda.. kahwin ke blum.. berpunya ke single.. sbb skandal tu cuma teman rapat di kala tidak dihiraukan pasangan.. tapi awas.. plis draw a line for them.. example as...

1- tolong jangan bagi gelaran kepada mereka..
.... If you single tak pelah.. nak panggil syg bucok ke bb ke*tpi ingat draw a line*.. tapi yang datangkan masalah kalu korang tu dah berpunya.. if korang letak nama lain2 kat dlm list phonebook hp korang.. nanti.. ape perasaan pasangan korang..

2- jgn biar Gf or Bf tau akan kekasih separuh masa itu..
.... tak kesahlah kalu BF/gf korang tidak kesah.. yang menjadi kesah tu.. kalu jelesnyer ke langit...dah sah2 korang tau dia tu penjeles terhormat.. macm carik nahas lah kalu bagi tau..hehehe.. bukan tak jujur tapi jaga perasaan.. lagipun bukan ade paper pun...*pandai buat pandai simpan lah*.. tapi ingat draw a line.. bukannye main kayu tiga..

3- berterus terang ngan skandal~
.... berterus terang menda?... terus terang lah korang dah ade BF..or bagi yg single.. korang tak sedia lagi nak couple semua.. so bagi dia tahu.. jgn sampai dia kate anda nie nak memainkan dia.. kalu rase2 dia tak boley.. cepat2 tinggalkan beliau.. sbb bahaya wei layan org gitu.. nanti ko sengsara.. bila dia kate korang bagi harapan kat dia.. walhal biasa je korang layan mcm kekawan korang gak.. hahahha... so awas....


setakt nie 3 cikja tau.. sbb cikja pun semua skandal dah lari.. sbb cikja malas nak layan dah.. korang tak rase sakit kepala ke nak layan bebayk nie.. dah lah perangai ntah paper...
so nasihat cikja.. ngentikan jelah.. cubalah setia.. takpayah kusut nak pikir nak msg ke tidak nape dia tak msg..yang penting takpayah pikir nak topup di tgh2 malam.... hehehe.. sebenarnye single tak payah pikir paper.. walaupun sepi.. tapi relax.. hahhaa..

6 org Komen-mengomen:

senapang on 08 February, 2009 said...

ahaa...topik yg sgt menarik...

btul2..kadang2 kite bukan pon nak kat si dia yg kite skandal tu...kite just nak bermanja2an je...sbb mybe makwe/pakwe kite asyik bz je manjang...

ske topik nih..ahahaha

ummu_hanis on 09 February, 2009 said...

wooo. kene edit balik nama kat henfon ni. huhuhu.

Liz on 09 February, 2009 said...

ahaha..aku pon takot gak skandal2 ni..sbb tu aku prefer buat tatau je kat orang2 laki ni skang..

cube pikir kalao bf kite ade skandal..mesti rase bengang kan? so..jgn la buat...eheheh

amaran dari saye : jauhi skandal!

_ciK ja_ on 09 February, 2009 said...

senapang~

suke ek? hehehe.. bagus2..

ummu~
hahaha.. no komen..

liz~

Jauhi skandal.. YEAH!!!!...

hulkymes on 09 February, 2009 said...

aku scandal.. haha

_ciK ja_ on 10 February, 2009 said...

hulkymes
aku scandal sgt2..wakakka.. takde maknenyer...

 

Friends