Tuesday, February 3, 2009

kecewa sgt

ok.. sepanjang cikja menjadi pengguna broadband..
cikja belum lagi mengeluarkan kenyataan kekecewaan cikja kepada service beliau..
walaupun org kate buruk pun broadband produk C nie *faham2 sendir lah kan C tu menda*
cikja tetap setia mengatakan.. Oh no.. pRoduk C.. lebih baik dari produk M..
lebih baik dari dial up of course..
BUT....
malam ini hari ini... pada 3 febuari... cikja berasa sgt kecewa.. dgn celcom..
walaupun dah lama dah dia buat hal..
tapi cikja mcm ok takpe... ok takpe..
tapi malam nie cikja menyatakan ketidakpuasaan ati ini..
dah dekat lebih sebulan.. celcom mcm hampes line dia..
tapi bila kol dok cakp.. di upgrade2 ...
tapi kalu upgrade awat jadi worst to the worst?
sakitnyer hati...
nak bukak friendster pun susah... nak bukak hotmail*dah lah ape2 email rasmi pun aku letak email hotmail...* pun susah..
dulu ade gak jadi perkara2 macm nie..
tapi mcm tak kerap sgt..
tapi 2-3 menjak ni makin kerap.. kejap ok kejap K.O..
aduhai.. kenape2 tell me why????

9 org Komen-mengomen:

aDuKa on 03 February, 2009 said...

sy pn pngguna berukband C ni.. yes.. its better than M absolutely.. tp mcm cik ja ckp la.. sejak kes talian bawah tanah prob pd bln 11 aritu sampai skrg line sgt2 lembab cam sipot.. tp alhamdulillah skrg ni ok sikit dari bulan2 yg lepas.. nape ek cik ja slow? HSDPA ke UMTS wahai cik ja?

_ciK ja_ on 03 February, 2009 said...

erk... HSDPA.. rate dia.. selalu je.. 0bps.. ape kehalnyer

aDuKa on 04 February, 2009 said...

oooo.. maknanya cik ja x receive dr die la tu.. mmg line la tu.. kat sini paling tggi 300++ kbps la leh dpt.. kdg2 je jd 0 kbps tuh..

_ciK ja_ on 04 February, 2009 said...

owh.. kalu dapat rate mcm tu.. rase mcm dah lama tak jumpa kadang2 kalu mood dia baik.. kalu tidak dia main bps je.. aduhai2...

aDuKa on 04 February, 2009 said...

huhu.. sbr je la ek cik ja.. lama2 ok la kot.. cik ja ade area mna? kdg2 tgk area gak la..

~PakKaramu~ on 04 February, 2009 said...

Salam ziarah

KE on 04 February, 2009 said...

anda merupakan orang yang ke-9387 yang menyata kekecewaan terhadap celcom beruk bend.

Liz on 04 February, 2009 said...

kan aku da cakap..ehehe

_ciK ja_ on 07 February, 2009 said...

sifuku~
tau takpe.. tapi totap setia dgn beruk nie.. hahahha

liz~
ape boley buat.. ermm T_T

 

Friends