Saturday, February 14, 2009

wishlist besday~

lagi beberapa hari lagi.. besday cikja..
tahun nie nak buat wishlist awal sikit.. nie wishlist untuk besday lah... memandangkan besdaya cikja tahun nie.. setelah 5 thun.. cikja sambut bersama2 teman2.. dan tahun ini kembali menyambutnyer disamping keluarga..

kalu boley cikja nak:-

1. cupcakes yang hias cecantik tu.. abis tu ade tulis nama cikja.. *teringin sgt nak..

2. hadiah?.. kalu boley.. belikanlah dvd baru..*ehem2 dgr tak pn fatimah?

3. kalu tak boley bagi dvd baru pun.. cikja nak sgt.. full series miss no good..

4. nubhan wish besday * ehem2 mengarut.. tapi if jadi realiti... best.. ade sapa2 boley jadikan
realiti? kuang2


5. present yg video yang mcm slide tu..* sbb selalu buatkan org.. tapi sendri tak pernah dapt lagi.. kalu dapat pun best gak...

6. candle light dinner ngan fahrin ahmad... * pergh tak tido malam cikja... kalu jadi realiti...

7. keje.. *bestnyer kalu ade keje..



ok 7 oklah.. sbb cikja tak retilah nak mintak bebanyak nie.. kekeke.. so nerd.. actually memang pun.. kalu nak tau.. cikja nie nerd..hehehe... percaya? percayalah.. tapi kalu tanya member2 sure diorg kate tak.. tapi tak tau nape cikja rase cikja nie nerd.. kolot.. hahaha.. besday yang ke berapa? hohohoh.. nanti mase hari tersebut barulah gitau.. gitau awal2 tak seprise lah.. forsure masih awal 20an.. hehe:P

4 org Komen-mengomen:

soul on 15 February, 2009 said...

hohoho byk nye wish
tp tp lg beberapa hari cam x kena plak
rase cam lg emmm 3minggu? xD
adoi2 cam x sabar tol nk sambut besday hahaha
harap pe yg ko wish tuh ko dpt ar kn
aku neh besday x penah pon rase kek
time kecik je aku ingt skali dpt
besar neh da xde dah
untung nye korang2 neh *sob sob*

_ciK ja_ on 15 February, 2009 said...

hohooho..
mestilah..
nie dah abis zaman student.. ntah merasa ntah tidak kek.. hahahahha kot2 org lupa

nieja on 15 February, 2009 said...

aha
wishlist u kemain lagik eh

[S]itie [B]Um [B]Um on 15 February, 2009 said...

namaku juga fatimah..perlukah aku bli dvd baru utk kamu? hehe..

 

Friends