Tuesday, February 24, 2009

Sinichi KUdou & NARUTO..

tgk gmbar kat atas nie??.. saya sgt berbangga dgn anakbuah saya.. si ABG.. atau pun nama dia MOHD anas HassaNuddin.. dia lukis menda nie.. tanpa tekap paper.. di tiru kat buku je.. besar gak ar.. besar A4 paper.. hohoho.. sungguh terharu.. sbb mak lang dia nak lukis org pun tak de rupa org.. dulu mase kecik2 paling sakit jiwa kalu cikgu soh melukis.. aduh2 lebih baik fotostat.. :((...
dan ini??.. naruto!!!! nie plak.. si kakak yang lukis.. siti Nurul hanis.. dia pun sama macam abg tak tekap paper pun.. di cuma tiru je.. gmbr nie saiz a4..

~maklang sgt berbangga.. nak harap kan maklang?.. takde lah bley jadi secantik nie.. hahaha..bagus2 teruskan berusaha nanti bley keje ngan les copaque... chaiyok2.. hah lupa nak gitau.. si kakak umur 9 thun si abg umur 8thun.. hahaha rasenyer.. betullah tu.. bangga2

7 org Komen-mengomen:

Monkey D Luffy on 24 February, 2009 said...

aku lukis org tulang2 boleh ler... hehehe

dayenpanthepucca on 25 February, 2009 said...

uish hebatnya budak2 zaman skrg. aku lukis tulang2 org pon x lepas. wuwu

_ciK ja_ on 25 February, 2009 said...

adikberadik~
hohoh.. tau takpe.. nie sedarah sedaging nie pun.. tak terlukis hebat sebegitu sekali..

mademoiselle azieshakespeare on 27 February, 2009 said...

dlu salu boikot klas pddikan seni...
tapi xtau ar cane cikgu tu bole ltak lukisan comot sy kat board bilik seni time tu
(ntah die nilai cane pon x paham, uhuhu) ;D

Suhaila on 27 February, 2009 said...

tererlah daq 9 dan 8 taun da boleh lukis macam tue...
lau diasah bakat yang ada,
memang tererlah diorang nanti.
terpegun,
dan raser berbangga.
masih ader generasi muda yang kreatif...

ummu_hanis on 27 February, 2009 said...

tengok ler anak anak sapa tu???

_ciK ja_ on 27 February, 2009 said...

azie~
tulah pasal.. dasat betul..
suhaila~
hahaha.. betul2.. nak kena antau beliau ke formal klas lukisan.. bagi dia lagi best melukis
kakpat~
hohohoh.. tgk ar anak buah sapa.. gmbar ajai dah siap blum?

 

Friends