Friday, September 19, 2008

Lagu Raya Kegemaran...

hye kawan2..
kite mulakan hari ini dengan lagu raya...
jomlah kite buat topik raya..

ape lagu raya kegemaran korang???

bagi aku... aku suka sgt lagu

Pulanglah- Aishah..

( ...Sayang , Di hari yang mulia ini...Ku pohon keampunan...Hanya satu yang ku pinta
Pulanglah... )

Termenung ku sendiri
Memendam rindu tidak menentu
Kasih suci murni yang kita bina
Hapus hancur oleh kata fitnah

Di pagi hari raya
Hati sayu mengenang dirimu
Mudahnya kau menggantikan diriku
Seolah cintaku tak berharga

( korus )
Apakah suratan
Aidilfitri satu titik akhir
Sekian lama bercinta
Kau tiada di hari mulia

Keampunan ku pohon
Sekiranya aku yang berdosa
Pulanglah ku merindui mu sayang
Ku menanti dengan hati rela ( jiwa raga )

( ulang dari korus )

Pulanglah kepangkuan ku oh... sayang
Ku menunggu mu di hari raya

>>download Here<<

kenapa aku suka lagu tu??
lagu tu mcm ala2 jiwang gitu..
touching giler..
nak2 org single mingle mcm aku nie...
lagi satu... rumate aku.. pernah ditinggalkan ketika ari raya..
so 2 thun lepas tema lagu raya lagu nie..
heheheheheh
aku suka dan hafal lagu nie..

second lagu yg aku suka...

mamat Exist- kupohon restu Ayah bonda..

Duhai bonda duhai ayahanda
Dengarlah rayuan anakanda
Yang jauh di mata

Tanpa ku sedari airmata ku mengalir
Terdengar ayat suci seruan takbir
Betapa daku gembira dekat di samping keluarga
Di pagi mulia hari raya

Kan ku sujud di kakimu bila kita bertemu
Kan ku cium tangan mu ku pohon restu
Oh maafkan daku kesalahan diri ku

Walau jauh di mata namun kau tak dapat ku lupa
Doa ku sepanjang masa agar kau bahagia
Ku pohon restu dari mu oh ayah dan ibu
Agar tercapai cita ku membela nasib mu


>>download here<<

aku suka lagu nie..
sbb music dia mcm best je...
hehehhe..
ok kepada sesapa yang membaca entry nie.. di wajib menjawab soalan nie..
korang suka lagu raya ape?? kongsi2lah ngan aku..
hehehhe...
sbb aku tak merasai hari raya..
jom sama2 bagi aku rase.. "raya nak dekat nie wei"..
kalu korang tak leh download pakai link aku tu.. korang carik lah link lain ek..
aku bukan pandai2 bab2 masukkan link nie.. hhehehe..
see u

5 org Komen-mengomen:

menteil on 19 September, 2008 said...

wargh!!! nak raya..
taun nie tak bez..

D.i.e.y.L.a on 19 September, 2008 said...

em lagu ape ek.
ha lagu anuar zain time kecik2 tuh.
kuih dan dodol beraneka macam.
bla bla bla~
lupe.
haha~

_ciK ja_ on 19 September, 2008 said...

~menteil...
sabar2..
hahahahha... walaupun rumah tak siap raya tetap raya..

~dieyla
suka2 gak lagu 2..
hehehehe...

enchek camera on 20 September, 2008 said...

sume lagu raya zmn2 dulu best
sume nye touching2
tu yg best tu
lagu raye zmn skg
kureng menyengat di hati

syafiq on 22 September, 2008 said...

mesti la lagu sudirman...balik kampong...xsabar nk balik kampong nih...hehhe

 

Friends