Sunday, November 30, 2008

cik Puan Alawiyah~....

memandangkan.. aku terbuntu sikit nak buat entry pasal ape... tetiba pepgi ni ade plak org merungut nape tak da cerita pasal dia dlm blog haku.. kuang2.. sebb ari tu.. dok sibuk2 amik gmbr kate nyer nak masuk blog.. tetiba tak masuk tu yang dia bertanya tu.. al maklumlah.. byk sgt komitmen.. actually byklagi impian org yang blum aku tunaikan.. impian Norehan tuk masuk dlm blog.. impian Raji.. tapi nantilah.. buat satu2 dulu.. ok first of all.. kite critalah pasal cik puan aku sorang nie... kekekeke...

actually.. dia roomate aku(oh ok tumpangan aje).. dah kenal dia since sem 1 lagi.. so tambah tolak dah 3 thun lah jugak kite kenal ye tak...
tak de byk pun nak crita pasal cik puan nie.. kite layan gmbr jelah...(hambik ko semua gmbr ala2 gegar gitu.. wakaka sbb tak mau tgk gmbr aku yg ala2 tombam tu.. so hambik gmbau gegar je semua.. jgn mara ye cik puan)nie tyme menggedik kat depan cermin.. nak tunggu org.. nak pi makan malam...kekeke
nie mase kat cafe YAB makan nasik kerabu yang mula2 excited giler nak mkan.. last2 rupanyer.. dah tak sesedap dahulu... erkkk...
tyme nie tgh siap nak kuar dari hotel.. nak pi kampus...
owh ok.. she taken.. tuler laki dia(oh ok pakwe dia).. en faris namanyer.. agak2 sengal orgnyer.. wakkaka...
tyme nie last day kat u in.. tu yang berfoto sakan.. alah kegedikkan memuncak gitu...
nie plak.. tyme gedik kat depan cermin.. malam last kite org bersama... yg kecik skali tu aini.. dia dah bertunang...erkk....



so itulah antara gmbr2 bersama cik puan alawiyah(walaupun ala2 gegar.. tapi u totap nmpk cun.. so dun worry.. wakakak)... ok cik puan bleylah komen tinggal.. kat blog saya.. klik skali iklan nuffnang ye.. ape lah kesah.. bagi rezeki kat kawan mu ini...
well korang mesti tertanya nape aku panggil dia cik puan.. sbb dia ala2 datin gitu.. so macam seronok je panggil cik puan... ok pe.. cik puan.. hahahahhaa... lagi satu dia garang.. waaa.. lariks... terkutuk plak ... kekekek.. ape2 pun.. thanx for everything.. lepas nie ajai dah bley memandu dah.. wakaka.. :P...

4 org Komen-mengomen:

aLaWiYah on 30 November, 2008 said...

hahahaha..
da tau dah cmner..
hampeh tol r si hajar..
kuat tol mengata ek..
pndai2 je pgl den cik puan ek..
den xkawen lg tau..
tp kelakar gak..
hahahaha

_ciK ja_ on 30 November, 2008 said...

waakkaka...
ok pe cik puan.. ala2 datin gitu...

aLaWiYah on 30 November, 2008 said...

pe2pun..
thanks ek sb sudi merungut pasal den..
hehehe..
da leh bwk keta eh..
bguslah..
nt den p melaka leh la kita p melencong..
huhuhu..

_ciK ja_ on 30 November, 2008 said...

boley2...
kekekek..
bisa di atur..
tunggu ar dpt lesen dulu..
(ermm cam lama lagi.. tapi tak pe.. )

 

Friends