Friday, November 28, 2008

NOt A Love LETTeR~

Dear Friend for a friend(org yang berkenaan),


1. Ok, kawan kepada kawanku tu, disini saya bagi pihak org tu.. ingin menulis sesuatu untuk kamu.. yelah org itu berasa serba salah ingin menulis, so saya bagi pihak org tersebutlah.. kamukan dah hate kat org itu.. mestilah kamu tak mau baca dah ape yg org itu tulis.. tapi tak pe.. baca je ape yang kite tulis.. kite bagi pihak je..(ingat bagi pihak je)

2. kawan kite ckp.. dia soh bitau.. dia sebenarnyer tak de niat pun nak bitau sape2.. tapi benda dah terlepas nak buat camne... dia cakp lagi tak guna pun nak mintak maaf sbb benda dah jadi.. kalu mintak maaf pun benda dah jadi.. kamu tetap jugak hate dia.. so kamu tenang2kanlah ati kamu..

3.kawan kite ckp.. dia soh bitau gak... dia seronok kawan ngan kamu selama nie(4 thun satu jangkamasa yang lama tu)..... dia kate dia takkan jumpa kawan sebaik kamu.. dan dia kate.. semoga kamu jugak akan jumpa kawan yang jauh lebih baik dari dia.. sbb dia tau dia nie memng kepoh,tak bley pakai langsung ,kadang2 membosankan... tapi kawan kite ckp.. kamu tak macam tu.. kamu baik, such a good friend.. dan dia akan terasa sgt2 kehilangan kamu.. kate beliau...

4. oleh itu, dia kate, kamu jgn lah contact dia kalu kamu tak lagi bley layan dia mcm dulu,, sbb dia kate.. dia terasa(sedih,kecewa,geram) sgt kalu kamu buat macam semlm.. nak mintak maaf pun kamu kate memang senang nak mohon maaf.. so nak buat camne.. supaya tak rase serba salah??... ntahlah.. memanglah salah benda tu.. abis tu nak wat camnerkan... ermm.. dia pun akan menyombong dengan kamu buat mase ini... dia kate.. kamu tahu mane nak carik dia kalu kamu dah kembali ok.. mungkin amik masa kot.. yelah kamu pun sibuk skrangkan.. takpe2 take your tyme.. dia kate.. semuanye akan kembali ok.. jgn lupa senyum tau...

5. dia kate.. lepas ni mesti dia bertambah boring sebb kamu tak de dah.. lepas nie dia nak merepek meraban ngan sapa??.. ngan sapa lah dia nak antau sms 3 page penuh... walaupun kadang kamu pun tak faham ape yang dia katekan.. lepas nie yang sapa lah dia nak bermanja2 sakan.. mengelor ngan sapa lah.. kate beliau.. tapi dia harap kamu akan sentiasa gembira..(mcm lah kalu dia takde kamu tak gembire.. perasan je lebih)

6. ape2pun dia kate, jgnlah merajuk lama2 sbb dia dahlah tak de pakwe, tak de tempat bergantung plak tu.. hahahhaha.. ape lah dia tu.. kamu mane pernah merajuk.. ye tak kamu??.. ape2pun kite harap kamu ngan dia cepatlah baik.. agar dia tak delah bosan mcm skrang nie(eh mcm lah kalu kamu ade dia tak bosan)... tapi dia kate.. kot2 nie dah takdir kot.. mungkin untuk bagi ruang pada kamu dan dia untuk orang lain ...tet..tet..tet.. ermm.. bley di ketengahkan jugak persoalan tu... kekekkeke...

7. ape2 pun..dia kirim salam banyak pada kamu.. suruh kite yang sampaikan...




daripada orang itu....
beralamat dimulut manis org itu
bertempat dihati orang itu.........


nota pipi:... well semoga org itu berbahagia selalu.. ingat ini kite bagi pihak je.. kekeke...sebenarnye org ketiga nie nak memberi entry yang agak jiwang jugakk.. tapi telah di edit.. supaya tidak geli saya ingin membacanyer semula.. dan berfikir sebanyak2 mungkin seblum mengepostnyer... ade kah patut?? ataupun tidak.. erkk.. sungguh kelakar saya ini..

2 org Komen-mengomen:

trustnoone! said...

tq,hye org tgh..u tell her that kali ni i bkn merajuk...i marah btl.seriously.dan bgtau jgk sy percaya dia hmpir 100% b4 dia bt sy mcm ni..i think the suitable word is "betray".

_ciK ja_ on 28 November, 2008 said...

well.. tak sangka plak dear friend of a friend balas.. tapi takpe.. kawan kite kate.. betray?? if someone know sapa lah org yang di perkatakan tu.. if no one know.. blum lagi klasifikasi mengkhianati.. wateverlah... marah betul eK?? abis nak buat camner tu??ke nak marah sampai bila2???

 

Friends