Thursday, November 27, 2008

Stressful~

semlm.. eh.. bukan semalam.. yelah semalam rasenyer.. aku memndownload lah nemo.. dgn penuh semangat waja.. bagun2 pagi semangat seh download.. petang dah leh tgk.. tgk2 sekali nemo versi arab da.. aduhai.. geram aku..tulah sapa soh tak tgk bebetul2.. baru nak tgk NEMO.. aku suka sekali watak makcik DOLLY... seronok sgt2.. sbb makcik dolly nie ntah paper je.. kelakar tapi penuh semangat.. dah lah positive je.. aku suka.. aku suka skali part dia cakp.. "just keep swimming just keep swimming".. well.. tulah paling seronok sekali.. well.. jap gi nak tgk download yang kat tempat len plak.. kekeke.. makcik dolly.. owh makcik dolly.. sukalah..

ok download madasgascar gak.. tapi gmbr dia tak tantek.. takde mood nak nengok.. so biarlah nanti bley tgk.. aku suka betul tgk karton nie.. sbb kadang2 ade gak dia punya moral of the story.. bagus betull.. tapi aku paling nyesal skali yelah... download senarion episode 1.. erkkk tak sedap langsung wa cakap sama lu.. wa tak penah lagi tgh cerita senarion tak gelak.. tapi wa tgk cerita nie.. memang tak gelak dan membuatkan wa tak da mood.. erkk.. bosan je.. penagt je wa download.. seb bek tak buang dwet beli cd kalu tidak lagi nyesal wooo...

cuba korang advise nak tgk cite ape plak????....genre cerita dia mestilah... happy,motivation,comedy, simple.. kekeke.. kalu luv2 pun cikja suka.. eh.. cikja lama dah tak tgk sehati berdansa.. kenapa?? ntahlah takda mood lagi pun takde yang di minati.. selepas ani ngan sharil kuar.. dah malas dah nak tgk.. kekekkeek... amik tau sapa yg terkuar je.. skrang nie.. cerita tb pun jarang ikut.. musim ujan.. susah nak tgk tb.. ialah astro kalu musim ujan je.. dia jadi bengong2 dia..hebat2 dia pun kalah gak ngan ujan.. wakkaka..

2 org Komen-mengomen:

~aianna~ on 27 November, 2008 said...

ngeh heheh..nemo versi arabla pulok!hiks! ;P cikJa..mymadagascar english version..skali syok2 tgk..ttbe jd version ape ntah..cm tamil pun ye..ntah2 african version kot..adeyh!xhbis tgk pn...hmm..wahh nsib baik i kat umah sewa ni..xde astro..petir kilat nk meletup langit pn ku stil dpn tv ngadap puteri salju u..auww..!sker!

_ciK ja_ on 27 November, 2008 said...

wah~ minat puteri salju ye??.. tak layan plak cerita tu.. tak tertgk lagi.. since jadi org sakit nie.. byk mase abis atas katil je.. kekekek

 

Friends