Thursday, December 18, 2008

Hasil Kerja..


eleh koraang mesti kate.. erk.. mane hebat.. setakt buat mcm tu je.. wakakak.. ok.. disbbkan aku nie idaklah pandai sgt bab2 photoshop dan edit2 selalu kalu aku buat.. mesti nmpk gegaran cut tu.. tapi kali aku buat mcm solid gile.. teruja plak aku..
dan aku dah bley ubah background sgn brush... erkk teruja2.. ntah paperkan.. tak per atleast belajakan.. kalu korang ade link.. tutorial photoshop.. bagi ler ek.. supaya bley menambhkan pengetahuan aku dlm photoshop.. kekekek

8 org Komen-mengomen:

aDuKa on 18 December, 2008 said...

wooo.. sy ni dh bertahun2 blaja photoshop tp x pndai2.. :( bleh buka kelas neh cik ja.. hakhak.. =P

_ciK ja_ on 18 December, 2008 said...

hahaha.. bukak klas??
uish tak brapa pandai lagi nak bukak klas..
nanti dah master nanti baru bukak..

Liz on 18 December, 2008 said...

bagus ja..
aku ajar member aku..tp member aku lagi tere dr aku skang..ahaha
aku malas

AiE bAhRi on 18 December, 2008 said...

nnti blh la cik ja ajar saya..saya pon tak tau lg nk guna n tak prnh lg try edit pic guna photoshop.
saya ada link untuk blajar photoshop
http://jomphotoshop.blogspot.com/

_ciK ja_ on 19 December, 2008 said...

Liz~
itulah masalahnyer.. ari ni dah buat ctk2.. sok malas lepas tu tak buat dah... abis tu lupa.. ermm bosan betull..

aie~
hehehe.. ajar?? bole2 tunggu kite mahir dulu.. ok nanti kite terjah link tu..

senapang on 19 December, 2008 said...

waaa...lawa2...

aku pandai copy paste je gamba...pakai paint..klu nak crop pon, bleh 4 segi atau pon bulat...sbb tu ja yg paint mampu..wakakaka

maybe aku perlu beralih ke photoshop..huhuhu

_ciK ja_ on 19 December, 2008 said...

~senapang
cepat beralih ke photoshop..
lagi best..

apit on 19 December, 2008 said...

owh..cik ja ni photoshop ek?
kalo nak photoshop cs4 sila ke ---> http://www.dark893.co.cc/

 

Friends