Monday, December 22, 2008

Untuk RoomAtesKu~


Setelah lama menyepi..
arinie cikja kembali lagi.. dengan cerita pasal..
roomates cikja..
yg paling dirindui sekali...


Kenape rindu dia??
1. sbb dia roomates aku paling lama selain Cikara..
2. sbb dia sekepala je ngan cikja..cth:.. kami bley tido secara berjemaah bersama, bermain game.. ber tgk movie, berborak2...
3. sbb dia bley bergurau kasar dgn cikja.. cth:.. sbb kalu kami bergurau.. semua mesti terkojut.. cth gurauan yang pling dasat.. beliau minat sgt pink.. dan kalu dia pakai semua pink.. cikja akan ckp.. nmpk terserlah keb*b*an kamu arinie.. wakaka.. kalu org lain mesti mara kot..


tak sbb lagi..
sbb kalu rindu tak semestinyer bersebab..
beliau jugak..
kiteorg jrang gaduh2 nie..
kecik ati??
ermm.. forgive and forget..
walaupun kiteorg nmpk baik
tapi selalunyer
aku akan jadi org yang terakhir tahu ape2..
sbb aku nie tak suka bertanya..
karang dpt je msg dari org..
"nape ngan liniey?"

lepas tu..
aku akan msg dia..
"ape crita?? dgr ade gosipp baru"
wakakak..

begitulah kami komunikasi..
kadang2 msg2 je lebih..
ckp jarang..(walaupun satu bilik)
kekeke...
tak pun explorer sendri contoh mcm gmbr dibwah..
tyme gaduh ngan pakwe dia..
(opppsss.. dia sudah berpunya)...


kami jugak berkongsi segalanye2..
makan minum dwet..
minat??..
kami jarang carik titik perbezaan..
slalu cari titik persamaan.. sbb tu perhubungan kami baik sampai skrang...
aku blaja makan budu dari dia..
makan budu dan ulam-ulaman..
selain daripada itu..
blaja makan nasi putih telur dadar dan budu serta sambal belacan..
hehehe..
lagi???

cukuplah tu.. dah penuh puji2an nie..
karang terbang ke awangan plak tu..
kekek..
yang pasti.. nanti kamu jgn lupa jemput kawin ye..
tapi belum kain lagi.. beliau dah ade anak.. yang di bawah ini.. sekor nama ibel(dia dah bagi pakwe dia) sekor mia( 2 dia jaga).. ade sekor lagi.. mashimaro (itu dah jadi anak luar nikah)..
wakakakak..



notapipi:... jgn lupa komen ye cik liniey...wajib komen..

3 org Komen-mengomen:

goasop on 22 December, 2008 said...

huks. ni bukan cik liniey komen x pe kn? =)

siap ade nota tu tym gaduh~ ehe. cover trus muke pakwe..

'gaduh lagi.. aduh tensen2. lantak ko la. mls nk layan'

ehe. *mengintip.

_ciK ja_ on 22 December, 2008 said...

~goasop
sweet bukan beliau???..
dia memang sweet sbb dia roomates saya.. kekeke..

Anonymous said...

terharu gile
betapa lame dah entry neh dok dalam blog ang
saat ini ketika ini den baru sempat membacanye
sangatlah terharu
bnyak ang dapat blaja nga den yer
tp satu benda den xajar ttg budu tp korang 2 beradik buat n sampai arineh kalo tgk budu msti den teringan yg korang cecah karipap dengan budu...ada dibuat org len..xder2...kenape sye suke kawan nga awak sebbnye awak pon org yg pelik like me...huhu
makhluk asing lah katakan..huhu
tenkiu sgt sal entry neh
tersenyum2 den membacanye...ada yang maseh sayang dekat den...huhu

 

Friends