Sunday, December 7, 2008

jejak Shah Rukh Khan Bahagian last

tunggu punya tunggu akhirnyer.. org yang ditunggu pun tiba.. lallalala... mak aku paling excited.. mak aku aim dia nak salam ngan shah rukh khan.. kekeke.. mula mak aku.. bley plak kate.. dia saje je nak tgk.. dia tgk shah rukh khan putih ke itam.. kekeke.. lawak giler.. by the way.. jgn tak percaya.. bak kate aku from the last entry.. mak aku lah yang paling excited sekali bila nak jumpa nngan shah rukh khan nie.. kekeke.. mcm lawak sgt.. aku dah memang amik port depan(tapi takdelah dpan sgt... ok2 je).. sbb nak amik gmbr.. tempat aku tu.. memang tak de.. peluang ar kalu nak salam2 nie.. sbb depan tu dah org main gendang dan kompang dgn polisnyer lagi.. so aku soh mak aku tunggu kat keta dia akan naik tu.. so mak aku pun stanby kat sana.. kekekek....

Shah Rukh KHan naik bot menyusuri sungai melaka.. dia naik dari padang nyiru depan public bank.. so sampai kat Uptown(busstand lama)... tgk tu.. SRk...

dia dah naik.. adeplak org halang pandangan aku.. sib bek kelebihan aku si tinggi kalu tidak mau je aku je bang2 tepi sikit... erkk.. kacau ja...
hah their... baru ler dpt tgk dan amik gmbr.. kalu korang nak tau.. ni aku zoom tau.. hahaha.. di sbbkan zoom aku lupa nak tutup jadi lah gmbr di bwh nie.. kekke..


very2 the close up gitu...
pandangan aku shah rukh khan nie takdelah hitam logam sgt.. ok2 je.. mcm org baru lepas kena sunburn.. mcm tulah.. tak delah hitam pekat gitu.. dia sgt2lah menjaga ati pemint.. mcm terharu giler ar.. jadual dia dah lah padat.. sempatlagi dia semnyum2 ngan semua org kat situ.. siap salam2 lagi.. erkk.. memang sgt polite.. terharu giler.. satu kes aku.. mase lepas abis tgk shah rukh khan.. aku pun blah ar.. lepas tu makan kat padang rempah.. nak jadikan cerita aku ternmpk lah shah rukh khan lalu.. abis aku tunjuklah.. agaknyer dia perasan,, terus dia lmbai2.. mcm waaa... shah rukh khan lambai aku.. wkakkakaka..
yelah korang kalu artis malaysia bila2 pun bley jumpa.. shah rukh khan.. tak sepuluh tahun sekali kot.. tapi mane ler tahun lepas dia dpt pingat nie.. dia kerap sampai melaka.. waaah.. terpopulor sekejap melaka.. lepas nie.. tak delah org kate malaysia??.. ooo KUala lumpur.. lepas nie.. org akan kate.. malaysia??? ooo MALLacca.. hahahha.. how???populor bukan??

tapi org yang paling suka sekali mak aku.. aku pun suka sgt bila tgk dia seronok benau.. dia punya cabaran.. siap kena himpit lagi.. yg kelakar nyer.. cik ara dah tarik dia kuar.. tapi dia tegar tak nak dia nak tgk shah rukh khan secara dekat.. kelakar je... by the way.. overall yang pi jumpa dia tu.. semua golongan makcik2.. no wonderlah mak aku mcm tu.. kekekek.. next post aku cerita pasal makcik2 yang excited tgk Shah Rukh Khan..

4 org Komen-mengomen:

Liz on 07 December, 2008 said...

cikja eksaited...ahaha

_ciK ja_ on 07 December, 2008 said...

mak saya lagi excited.. kekekke.. terberjangkit sikit.. nanti cerita pasal mak saya..

[yAN!e][pUTraJAya] on 09 December, 2008 said...

cik ja...
perghhh...
malatop ko dik..
dapat tgk SRK live...
kekekkek....

sweet kan dier..

hik hik hik


(^_^)

~tHe tRU cOloRs oF 'atiQahadnAn'~ on 09 December, 2008 said...

SAYERP org melaka.. yihaaa,,,, bangga sat!!
baguss nice pic...

 

Friends