Wednesday, December 24, 2008

rOjak Cerita~Cerita Rojak

~.. ok kite rest kejap entry pasal Cikja Ke PKN tu... sbb cerita lepas nie.. lebih sensitive.. nak2 bila cikja tau org yg cepat kecik ati (yang dah penah kecik ati dgn ape aku tulis).. memang baca blog cikja secara often.. so.. kena lah tapis sikit.. karang kecik lagi ati beliau.. sape susah???...

~.. amacam liz?? terkejut bukan aku ingt sampai mcm tu sekali.. well.. mane bley lupa.. pengalaman berada di PKN.. betul mengajar cikja mcmane nak adapt dgn perangai manusia di dunia luar.. kekeke.. ape2 pun ade jugak yg lupa.. dan cuba untuk lupakan.. kekeke..

~.. ape pun.. Entry nie tajuknye mcm2.. so memang rojak giler.. kenape?? sbb malas nak buat entry lain2.. kekeke.. satu entry senang..

~.. setelah seharian..barulah nak buat entry wish besday... ok nak wish besday kat Hanin.. Happy Birthday dear.. semoga panjang umur murah rezeki. its ok kalu ko ade makwe cikja tak sedih.. kalu kamu ade pakwe.. siaplah kamu... (apekah)...

~.. nape cikja ckp mcm tu??.. sbb ade sorang member cikja.. (tak bek lah kalu nak ckp sapa)... dia gay.. oh... giler tak sangka sgt2.. geram sgt.. nape lah dia g*y.. dah lah ensem giler.. dah lah baik giler.. dah lah sgt2... prefect man.. tapi g*y.. aduhai terkejut sgt2.. rase mcm tak percaya lah.. tapi tadi usha2 bebudak nie.. dia kate betullah budak tu g*y... owh nape perlu g*y??... mcmmane dgn aku yg single nie??... tercabar wei.. aduh2.. bak kate liniey.. org2 mcm tulah yg buatkan anak dara jadi andartu.. kekeke.. doakanlah empunya tulang rusuk korang(jodoh) bukan g*y.. kekekeke... sbenarnyer.. cikja tak de suka sgt budak tu.. tp itsok kalu dia ade makwe,playboy.. oklah tu.. ensem playboy... but.. he "play" with the boy??? wth... ok tutup cerita sapa2 tak suka bleylah tanda tekan tanda pangkah...

~.. ade berita yang memeranjatkan.. dan ade kene mengena dgn lagu nie..

Dugaannya-Hujan
Woo..ooo

Bapanya mahukannya… jadi seorang askar
Bukan cita-citanya… bukan impiannya

Dia terlalu muda… tuk tinggalkan keluarga
Bila tiba masanya… pilu mula terasa

Berkecamuk hati… hatinya sendiri
Persoalannya kini sampai bila mampu ku bertahan… Mampukahku bertahan…

Woo..
Woo..ooo

Nampak ketara kah dilema diwajahku…
Diluarnya tenang tapi Tuhan saja tahu…

Beginikah selalunya cinta… diakhiri sekarang setelah dicurahkan semua
Cubaku dalami… sampai termimpi-mimpi
Namun apa yang ku jumpa semuanya sama

Berkecamuk hati… hatinya sendiri
Persoalannya kini sampai bila mampu ku bertahan…
Mampukahku bertahan…

Woo..ooo

Nampak ketara kah dilema diwajahku…
Diluarnya tenang tapi Tuhan saja tahu…
Ini semua dugaanNya… semua dugaanNya

Woo..ooo

Nampak ketara kah dilema diwajahku…
Diluarnya tenang tapi Tuhan saja tahu…

tapi tak kena mengena dgn askar
nanti next entry aku ckp pe
skrang tyme to sleep
sok ade blaja kete lagi
gudnite
arini cikja happy sikit
walaupun.. kena marah
tapi ade benda yang membuatkan cikja berhati lapang
thank you~(untuk u lah..)
aduh.. mcm2lah

2 org Komen-mengomen:

goasop on 24 December, 2008 said...

mmg rojak yg sebati. ehe

Liz on 24 December, 2008 said...

ahaha...tula..tekejot aku ko igt byk mende..nombor bilik kite..phew..kagum2..

gay? tu la..org ensem ni..bukan bleh caye pon..

p/s: nasib bf aku tak ensem..wakakaka *kejam*

 

Friends