Friday, December 26, 2008

Takdelah terGempar SangAt~

mcm2 feedback cikja dpat pasal entry seblum nie.. well.. tak bley lagi panggil cikja cikgu.. tak layak lagi.. yolah.. intiview pun tak di panggil lagi.. doa2kanlah ye korang2..
Masa isi borang ritu.. adelah satu soalan.. Kenapa anda berminat memohon jawatan ini???..
nak tau cikja jawab pe??..

" sbb mak saya kate kena jadi cikgu.. sbb cikgu kalu sok kawin senang ikut laki.. sbb cikgu.. tak keje lewat2 petang (ade mase ngan family).. sbb cikgu bagus tuk perempuan.."

aje giler ke nak tulis gitu.. wakakak.. mestilah tulis suatu yg skema.. cth.. saya berminat untuk menjadi pendidik kerana.. bla2 bla2.. mane bley gitau nanti korang tiru..har har har.. poyo je.. tapi takpe.. korang2 yang nak jadi Guru.. bley lah mohon sama jawatan yg cikja nak mohon tu.. tapi sorrylah korang.. ni tuk negeri melaka je..

aritu usha2 kat laman web JPN lain tak de plak tawaran.. dan baru lah aku tau.. yang bukan senang nak jadi guru sandaran nie.. kekeke.. ate dah aku tak minat mane lah aku tau.. mesti korang pelik.. abis camne bley termintak plak nie??.. kekek.. suatu kebetulan.. dan menjaga hati... kekek.. takleh elak dah.. my akak pun dah warning.. jadi cikgu jgn nak ngada2 taknak.. erk.. (penuh keterpaksaan).. tapi kenalah ikhlaskan hati... kalu dah tersurat.. ermm nak kate ape pun tak bley.. sekrang nie cikja redha je paper yg berlaku.. kekeke.. so korang2 doa2kanlah cikja dapat.. dgr2 susah ek nak dapat benda nie??.. tak pe kalu dah rezeki tak kemane....

2 org Komen-mengomen:

issey on 28 December, 2008 said...

cikja..sy pn minat nk jadi cikgu gak..nnti kalo cikja dpt jd cikgu nnti tolong bg tips kt sy er..nk mohon gak..hihih. gudluck cikja..

_ciK ja_ on 02 January, 2009 said...

heheheh.. doa2kan lah.. sebenarnyer.. ikut nasib jugak..

 

Friends