Tuesday, December 23, 2008

StiCkMOde: PoTluCk BerSAma REDMUMMY...

Promosi Hebat Untuk Kak Red~


Kepada teman2 ku sekalian.. korang kenal tak kak red??...or lebih di kenali sebagai RedMummY...
sapa2 yang tak kenal tu.. memanglah rugi.. sbb kak red nie.. adelah populor dah tahap diva dah.. di dalam dunia blog nie.. kalu tak silap aku.. sehari org dtg blog beliau beratus2 tak pun kot2 ribu2.. dari serata dunia.. so kalu korang tak kenal beliau.. memang korang nie rugi.. kekeke...

ok Ari nie kite nak cerita pasal.. POtluck yang beliau nak buat... korang tau tak pot luck tu ape???... Potluck tu.. party yang memerlukan kite membawa makanan sendri dari rumah... alah dulu mase sek ren time raya mesti kena buat mcm tu.. yang kena bawak kuih raya ke sekolah tu.. lepas tu makan ramai2 ngan kengkawan.. hah mcm tulah...

so BILA tYme PArty tu???? Sabtu 27 Disember 2008...

waktu~ 4pm-6pm...

kat ner???~ Taman Putra PErdana Presint 1, Putrajaya

kena Bayar ke????~ FREE tak de had org.. bley bawak family kengkawan tapi kena bawak makanan lah...

berminat?? kalu berminat sila bagi butir2 dibawah.. pada alamat email potluck.redmummy@gmail.com...

Name :

Url blog kalau ada :

Nick yang selalu diberi di dalam redmummy.com jika anda bukan silent readers:

Jenis makanan yang akan dibawa:

Jumlah kehadhiran: (kalau single nak bawak mak ke adik badik ke, yang kawan nak bawak berkawan2 ke ha gitu)

Mobile No:



Ni map untuk Potluck Redmummy.com


dan jangan lupa bila you nak email to komiti redmummy.com (potluck.redmummy@gmail.com)

lagi satu jgn lupa singgah selalu di blog REDMUMMY.....



notapipi:... jgn lupa serbu ramai2.. cikja?? tak dapt pergilah jauh.. nak mandu pun baru dpt L je pun.. kekek.. lain kali kot..




2 org Komen-mengomen:

kojah on 19 December, 2008 said...

tOmpang lalu...hihi

_ciK ja_ on 19 December, 2008 said...

kojah.. lalu2 nak lalu selalu2 pun tak pe ur always welcome..

 

Friends